3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarcel Popescu: Văd huligani îmbrăcați în tricouri de sportivi!

Marcel Popescu: Văd huligani îmbrăcați în tricouri de sportivi!

Managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu, a condamnat accidentarea provocată de Mihalache lui Koljic, în meciul de vineri seară, dintre Universitatea Craiova și Poli Iași. El a tras totodată și un semnal de alarmă, vizând Federația, considerând că s-au înmulțit intrările „criminale“ în Liga 1.

„O să vedem dacă a meritat sacrificiul. Un joc murdar! Aș vrea să vă reamitesc ce s-a întâmplat în ultimele două sezoane. A fost atacul făcut asupra lui Mihăilă, băgat în comă tot de Iași. Apoi a fost atacul făcut la Ovidiu de alt luptător de karate asupra lui Cicâldău. Putea să-i facă probleme la coloană, să-l prindă rău când îl lovește în spate și să aibă soarta lui Mihăiță Neșu, Doamne ferește! Acum a fost scos din circuit Koljic. Până unde se merge? Ce se dorește? Nu contează cât a pierdut Craiova în seara asta… E o problemă umană, o problemă de regulament! Este vorba despre huliganism, care se exacerbează pe terenurile de fotbal. Văd huligani îmbrăcați în tricouri de sportivi, care nu au pic de respect față de telespectatori și față de adversari. Nu am văzut asemenea lucruri la nivel mare, în Liga Campionilor, chiar dacă acolo miza este de zeci de milioane de euro. Dar asta este când lași fotbalul să fie practicat de jucătorii anonimi, care nu au pic de respect sau de compasiune față de colegii lor“, a spus Marcel Popescu.

A taxat FRF-ul pentru decizia de a mări numărul de echipe

„Sunt într-adevăr 18 puncte adunate, însă prețul pe care-l plătim astăzi este mare. Este vorba despre soarta unui sportiv, despre cariera lui, să vedem ce se va întâmpla. Aș vrea să văd FRF-ul că reacționează! FRF a cerut acceptul cluburilor din prima ligă să înțeleagă situația delicată care a fost din cauza pandemiei de Covid și să se treacă la un format de 16 echipe. De această decizie au beneficiat Dinamo și Iașiul, în primul rând…“, a completat Marcel Popescu.

Citește și: Elvir Koljic ar putea reveni la primăvară. Vezi ce spune Mihalache!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS