6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Doi „lei“ s-au impus în echipa etapei a 3-a. Vezi cine a prins „unsprezecele“ LPF!

Liga 1 / Doi „lei“ s-au impus în echipa etapei a 3-a. Vezi cine a prins „unsprezecele“ LPF!

Victoria Universităţii Craiova la Viitorul nu putea trece neobservată. Reprezentanţii LPF au anunţat astăzi echipa etapei a 3-a din Liga 1 şi l-au inclus în formulă şi pe atacantul Elvir Koljic, autor a două goluri la Ovidiu. Apreciat a fost şi Cristiano Bergodi, care a fost desemnat antrenorul acestei runde.

Iată cum arată echipa etapei:

PORTAR:

Octavian Vâlceanu (Academica Clinceni / 23 de ani). A apărat un penalti şi a avut alte câteva intervenţii bune. Este un portar de perspectivă, căruia Ilie Poenaru i-a dat multă încredere.

FUNDAŞI:

Rachid Bouhenna (Sepsi / 29 de ani). A arătat atitudine de căpitan! Şi-a mobilizat excelent colegii, făcându-i să creadă până la final că pot pleca neînvinşi de la Giurgiu. A reuşit şi un gol, al 2-lea din contul său în CASA Liga 1.

Paulo Vinicius (CFR Cluj / 36 de ani). Cel mai bun fundaş din ultimele 3 sezoane a fost iarăşi decisiv pentru ardeleni. A înscris pentru a 13-a oară în 91 de meciuri jucate în principala competiţie internă, 11 dintre reuşite fiind izbutite cu capul.

Alin Şeroni (FC Botoşani / 33 de ani). A câştigat majoritatea duelurilor cu atacanţii adverşi. A devenit un jucător de bază în sistemul gândit de Marius Croitoru, dăruirea de care dă dovadă fiind pe placul tehnicianului grupării moldave.

MIJLOCAŞI:

Eric de Oliveira (FC Voluntari / 34 de ani). Chiar dacă are 34 de ani, a rămas acelaşi jucător cu gleznă fină, încântător în multe momente. A contribuit la ambele goluri reuşite de FC Voluntari. A ajuns la 48 de pase decisive în 218 jocuri disputate în Liga 1.

Ricardinho (FC Voluntari / 26 de ani). Titularizat în acest sezon pe postul de mijlocaş, portughezul s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Contra roş-albaştrilor, acesta a marcat golul care a făcut diferenţa pe tabelă.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani). A fost cel mai bun jucător de pe teren. Pasele sale exacte au pus mari probleme apărării adverse. A înscris şi un gol frumos, primul reuşit de un jucător în acest sezon direct din lovitură liberă.

Adrian Păun (CFR Cluj / 25 de ani). Introducerea sa în teren la startul părţii secunde a dat mai multă energie echipei pe faza ofensivă. A pasat decisiv pentru singura reuşită a meciului.

ATACANŢI:

Borja Valle (Dinamo / 28 de ani). A avut nevoie doar de o repriză pentru a culege aprecierile fanilor dinamovişti. A reuşit golul începutului de sezon, şut de la aproximativ 60 de metri!

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 25 de ani). Are un start de sezon formidabil! Cu 4 goluri în primele 3 runde, vârful oltenilor se instalează în fruntea clasamentului golgheterilor. A ajuns la 23 de reuşite în doar 37 de prezenţe în campionatul României!

Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu / 23 de ani). Continuă prestaţiile bune şi în acest sezon. În ciuda faptului că a fost eliminat în finalul jocului, graţie celor două goluri marcate, a fost declarat omul meciului.

ANTRENORUL ETAPEI:

Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova / 55 de ani). Oltenii au trecut peste şocul ratării titlului în ultima rundă a ediţiei precedente. Au pornit la drum în noua stagiune cu gândul de a nu mai repeta greşelile din sezonul regular anterior, când au pierdut multe puncte. În prezent, după 3 etape, Universitatea Craiova este singura cu punctaj maxim, iar un merit important îl are Cristiano Bergodi, cel care a gestionat cu profesionalism momentele dificile.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS