10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Viitorul - „U“ Craiova / Ruben de la Barrera este optimist: „Sperăm să ne adjudecăm cele trei puncte“

FC Viitorul – „U“ Craiova / Ruben de la Barrera este optimist: „Sperăm să ne adjudecăm cele trei puncte“

Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Ruben de la Barrera, s-a arătat foarte optimist în privinţa confruntării cu Universitatea Craiova. Disputa care „închide“ etapa a 3-a din Liga 1 este programată luni, 14 septembrie, de la ora 21.00, la Ovidiu – Constanţa.

„Sunt mulţumit de modul cum ne antrenăm şi de nivelul la care se regăseşte echipa. Înfruntăm Craiova şi suntem optimişti. Sperăm să ne adjudecăm cele trei puncte de pe teren propriu. A fost dificil să pregătim acest meci ţinând cont că au plecat foarte mulţi jucători la loturile naţionale, dar ne bucurăm pentru ei. Acum au revenit şi am lucrat foarte bine împreună. Nu avem nicio scuză, trebuie să fim pregătiţi pentru acest meci! Orice partidă este importantă pentru noi. Vrem să jucăm bine de la început şi până la sfârşit, să fim competitivi. Pentru asta trebuie să fim foarte atenţi şi la micile detalii. Cred că este nevoie de timp ca jucătorii să înţeleagă ceea ce le cerem, dar ei se pregătesc foarte bine zi de zi, iar luni vor fi la un nivel bun“, a declarat tehnicianul spaniol Ruben de la Barrera la conferinţa de presă.

Citeşte şi: Liga 2 / Călin Cojocaru şi-a făcut praf echipa după umilinţa cu Turris

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS