24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCiprian Tătăruşanu schimbă campionatul. Va semna cu AC Milan!

Ciprian Tătăruşanu schimbă campionatul. Va semna cu AC Milan!

Portarul naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, legitimat în prezent la Olympique Lyon, ar putea evolua în curând în Serie A. Conform postului de televiziune Sky, citat de Agerpres, goalkeeper-ul de 34 de ani şi 1.98 metri va semna mâine un contract cu AC Milan, după ce va efectua vizita medicală.

Tătăruşanu ar semna un contract valabil trei ani cu Milan. El a evoluat doar în şase partide pentru Lyon în sezonul trecut (în toate competiţiile), fiind rezerva portughezului Anthony Lopes. La Milan va fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma. Nu se cunosc momentan alte detalii legate de această mutare, românul fiind sub contract cu Lyon până în 30 iunie 2022.

Portarul naţionalei României nu este la prima sa experienţă în Serie A. El a mai apărat poarta formaţiei Fiorentina în perioada 2014-2017. Tătăruşanu şi-a început cariera la Juventus Bucureşti, apoi a evoluat la Gloria Bistriţa şi Steaua. Înainte de a ajunge la Lyon a apărat poarta formaţiei Nantes, între 2017 şi 2019.

Ciprian Tătăruşanu este evaluat de Transfermarkt la 1.200.000 de euro.

La AC Milan au mai jucat şi alţi fotbalişti români de-a lungul timpului, Florin Răducioiu, Cosmin Contra, Cristian Daminuţă.

Citeşte şi: Silviu Lung, la ceas aniversar! „Sunt la pescuit de ziua mea!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS