10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Florin Spânu: Am mare nevoie de un atacant valoros!

Liga 3 / Florin Spânu: Am mare nevoie de un atacant valoros!

Preşedintele formaţiei CSO Filiaşi, Florin Spânu, este decis să mai realizeze unele transferuri în perioada rămasă până la reluarea anului competiţional de la Liga 3. Asta pentru că gruparea doljeană vrea să facă o figură frumoasă în noul sezon.

„Am mare încredere în jucătorii pe care i-am adus. E cel mai bun lot de până acum, de când suntem la Liga a III-a! Dar ne dorim o echipă foarte bună, pentru că oraşul Filiaşi merită asta. Vrem ca oamenii să vină cu drag la stadion, atunci când se va da drumul, şi să plece mulţumiţi de cele văzute pe teren. De aceea, mai vrem să aducem trei juniori, dintre care unul să fie portar şi unul mijlocaş de bandă. Ne dorim de la aceştia să nu fie la număr, ci să arate dezinvoltură în joc şi să conteze pe teren. Am mare nevoie şi de un atacant valoros, un vârf de gura porţii cu experienţă! Vrem să avem o concurenţă acerbă pe posturi, pentru că numai aşa vom avea rezultatele dorite. Până pe 12 septembrie, când va debuta Liga 3, vom avea lotul complet“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

„Ne dorim foarte tare să aducem la Filiaşi o echipă de Liga 1“

În perioada precompetiţională, CSO Filiaşi s-a antrenat pe plan local şi a susţinut o serie de jocuri de verificare. A înregistrat 4-3 şi 2-0 cu Pandurii, 2-2 şi 4-2 cu Gilortul Târgu Cărbuneşti şi 3-3 cu Sporting Roşiori. Primul joc oficial al trupei antrenate de Mario Găman va avea loc miercuri, 9 septembrie, de la ora 16.30, pe stadionul „Tineretului“ din Rovinari, contra Jiului.

„Cupa României este o competiţie pe care o respectăm. În ultimii ani am adus echipe de Liga 2 şi sperăm şi anul acesta să întâlnim una şi să o eliminăm. Ne dorim foarte tare să aducem la Filiaşi o echipă de Liga 1. Ştim că e foarte greu, dar nu este imposibil. În campionat ne dorim o clasare cât mai bună în tur. Dacă locul ocupat ne va da speranţe pentru lucruri măreţe, atunci analizăm situaţia cu atenţie şi vom mai aduce fotbalişti valoroşi la echipă. Ca idee, obiectivul cu care plecăm la drum este o clasare în primele cinci. Dar, repet: poziţia de la sfârşitul turului poate aduce schimbări. Aceste lucruri le-am discutat deja cu factorii de deciziei ai oraşului şi le mulţumim din suflet că avem susţinere“, a explicat Florin Spânu.

„Joi vom face testarea pentru Cupa României şi vom cuprinde astfel şi prima etapă din campionat. Dacă nu sunt probleme, şi noi suntem convinşi că nu vor fi, testele se vor repeta din 14 în 14 zile, iar până la sfârşitul turului am avea de făcut cam 5“, a completat preşedintele lui CSO Filiaşi.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS