12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCristiano Bergodi se bucură de susţinerea conducerii în continuare

Cristiano Bergodi se bucură de susţinerea conducerii în continuare

Universitatea Craiova s-a impus duminică în faţa Astrei Giurgiu, are două victorii consecutive în campionat, iar asta i-a mai relaxat şi „îndulcit“ pe oficialii olteni după ruşinea de la Tbilisi. Eliminarea surprinzătoare şi dureroasă din Liga Europa, coroborată cu jocul slab de la Sfântul Gheorghe, a dat naştere zvonului potrivit căruia antrenorul Cristiano Bergodi ar fi intrat în dizgraţia conducerii şi ar avea zilele numărate.

„Nu se gândește nimeni la demiterea lui Bergodi!“

Ideea demiterii a fost respinsă vehement de preşedintele clubului din Bănie, Sorin Cârţu. Acesta a adus în discuţie şi rezultatele bune din play-off-ul „pandemic“, finalizat cu medaliile de argint pentru alb-albaştri.

„Nu s-a discutat despre demiterea lui Bergodi. E prea devreme, s-au derulat una după alta. Și cu partida asta cu Astra, acum cu plecările la lot. Nu s-a discutat nimic despre așa ceva și nu se gândește nimeni. Una peste alta, Cristiano ce are? Are vreo 10 jocuri după pandemie și o singură înfrângere, cu CFR. Sigur, au fost înfrângeri cu CFR și Tbilisi, dar nu s-a gândit nimeni la demitere“, a declarat Cârțu, la Pro X.

„Bergodi era distrus, nimeni nu-și imaginase așa ceva“

„Sorinaccio“ a admis că eşecul cu Locomotive Tbilisi a lăsat răni adânci tuturor celor care iubesc Universitatea Craiova, dar a punctat că a fost doar un accident.

„Nimeni nu s-a gândit că s-ar putea întâmpla așa ceva. Jucătorii au fost marcati probabil de finala campionatului, dar dacă te gândești prea mult la trecut, nu rezolvi probemele prezentului. Georgienii ne-au arătat cu ce orgoliu trebuia să jucăm! Şi asta când eram mai buni decât anul trecut”, a declarat Sorin Cârțu.

Acesta a dezvăluit şi starea de spirit a lui Cristiano Bergodi în Georgia, după ratarea calificării:

„Am stat cu el de vorbă şi era distrus. Cu un asemenea adversar trebuia să batem și fără antrenor pe bancă! A fost greu pentru el (în perioada precompetiţională – n.r.), echipa fiind în cantonament în Austria, iar el în România (carantinat – n.r.). Acum are iar 10 inși plecați pe la echipele naționale”.

Sorin Cârțu: „Îmi cer scuze public!“

Președintele Ştiinţei spune că a trecut prin momente dificile după eșecul din Georgia. Cârțu le-a prezentat scuze și fanilor Craiovei.

„Am avut o stare depresivă, o dispoziție foarte proastă. Am fost confuz, nu știam ce ar fi trebuit să spun. Într-o situația din asta să aduci nu știu ce argumente… până la urmă ajungi într-o poziție în care lumea să te judece că n-ai văzut partida sau că n-ai fost la meci. E greu să trăiești asemenea momente. Nicio secundă nu ne-am gândit că ni s-ar putea întâmpla ceea ce ni s-a întâmplat. Pentru toți ce iubesc această echipă îmi cer scuze public!“, a declarat Sorin Cârțu.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS