16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDan Nistor: Vom crește de la meci la meci!

Dan Nistor: Vom crește de la meci la meci!

Mijlocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a prins curaj după succesul înregistrat duminică seară, pe teren propriu, 2-0 cu Astra Giurgiu. El a spus că diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost evidentă. Nistor a garantat totodată că jocul echipei sale va fi din ce în ce mai bun.

„În prima repriză i-am demolat, nu-și găseau locul pe teren. În partea a doua ne-am mai relaxat și de aceea nu s-a mai marcat. E adevărat ce a spus Bancu, dar ce a fost la Tbilisi a fost un simplu accident. Cu siguranță, nu se va mai întâmpla asta foarte curând. Asta este, ce a fost a fost, acum trebuie să ridicăm capul și să demonstrăm că avem valoare în Cupa României și în campionat. Am avut o pauză mică după campionatul trecut, apoi am fost în acel minicantonament din Austria, dar azi s-a văzut o altă față a echipei. Vom crește de la meci la meci“, a spus Nistor.

Dan a explicat şi evoluția slabă din primul tur european, dar și zvonurile potrivit cărora Cristiano Bergodi era în pericol de demitere.

„Cât despre antrenor, în România se vorbește mereu despre demiteri după prima înfrângere. Acum trei săptămâni ne-am bătut la campionat, am ieşit pe locul doi, zic eu nemeritat, și tot domnul Bergodi era antrenor”, a comentat Nistor.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS