22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Universitatea Craiova atacă sezonul cu noile echipamente Puma

Liga 1 / Universitatea Craiova atacă sezonul cu noile echipamente Puma

-

Oficialii Universităţii Craiova au prezentat astăzi noile echipamente de joc, marca Puma, pe care le vor îmbrăca alb-albaştrii în ediţia de campionat 2020/2021. De asemenea, oficialii alb-albaștri au anunțat un alt sponsor important care va fi alături de Știința în acest sezon, și anume Sportisimo.

Foto: Tibi Cocora
Foto: Tibi Cocora

La eveniment au luat parte Cătălin Caramarov, oficial Puma, Rareș Pop, manager Sportisimo, precum și președintele și managerul Universității Craiova, Sorin Cârțu și Marcel Popescu. Toți cei prezenți au vorbit la superlativ despre noile compleuri sportive, dar şi despre viitoarele bătălii de pe plan intern şi internaţional.

Foto: Tibi Cocora

De asemenea, președintele Universității Craiova a vorbit și despre noul campionat, care va debuta în acest weekend, dar și despre obiectivele și dorințele Științei din acest sezon. Totodată, Marcel Popescu a înaintat discuțiile privind campionatul proaspăt încheiat și s-a arătat încrezător în viitorul Universității.

Un lucru important pe care managerul Științei l-a mărturisit este acela că antrenorul Cristiano Bergodi, testat pozitiv în urmă cu aproximativ două săptămâni, s-a vindecat și va face mâine deplasarea în Austria, unde se va alătura lotului.

Echipamentele se pot precomanda de pe site-ul shop.ucv1948.ro, iar de joi se pot găsi în magazinul oficial din Mall.

Vezi Video!

Citește și: „U” Craiova – WSG Tirol 3-1 final. Știința, la prima victorie în amicale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Olt: O femeie a murit după ce a fost...

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat luni,...

ȘTIRI GdS