20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - CFR Cluj 1-3 / Dan Nistor: Nu merită să fie campioni!

„U“ Craiova – CFR Cluj 1-3 / Dan Nistor: Nu merită să fie campioni!

Autorul singurului gol al Universităţii Craiova din „finala campionatului“ cu CFR Cluj, Dan Nistor, consideră echipa din Gruia nu merita să câștige campionatul. Mijlocaşul Ştiinţei a subliniat faptul că ardelenii au beneficiat de meciuri ușoare cu Botoșani și FCSB, pentru că FRF nu a decalat finala Cupei României. Dan Nistor a făcut referire la anumite jocuri de culise, susținând că CFR a beneficiat de influența oamenilor politici apropiați de club.

„Din punctul meu de vedere, nu, nu merită să fie campioni! Dar asta este viața. Am văzut că au și foarte mulți oameni influenți la echipă, politicieni și mai știu eu ce. Ei au avut în plus față de noi meciurile cu Botoșani și FCSB, care au fost amicale. Probabil că ardelenii au avut și experiența de partea lor, a spus Nistor.

La noi a fost o perioadă foarte grea. Nu știam ce se întâmplă cu meciul cu Astra, am tot fost plimbați pe drumuri. La ce a fost în ultima perioadă, sincer să vă zic.. Să afli în ultimele ore că trebuie să joci finala Cupei… că nu e finala campionatului! Numai finala Cupei se joacă așa, dacă e egal să se meargă în prelungiri. Așa țară, așa Federație! Sunt foarte trist, îmi pare nespus de rău pentru miile de suporteri care au crezut în noi. Din păcate, i-am dezamăgit. Trebuie să mergem mai departe și să luptăm pentru a ajunge din nou aici“, a mai spus Dan Nistor.

Citeşte şi: „U“ Craiova – CFR Cluj 1-3 / Sorin Cârțu: Au fost mai buni decât noi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS