17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru, după amânarea meciului Astra - „U“ Craiova: „E o variantă să câștigăm cu 3-0!“

Mihai Rotaru, după amânarea meciului Astra – „U“ Craiova: „E o variantă să câștigăm cu 3-0!“

Finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, a afirmat că Universitatea rămâne la Giurgiu şi vrea să joace cu Astra când este posibil acest lucru. Reamintim că meciul ce ar fi trebuit să se dispute în această seară a fost amânat după ce un fotbalist al gazdelor, mijlocaşul Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

„E o stare de disconfort. Toată lumea voia să joace, dar, din păcate, nu se poate. Întotdeauna există temeri pe subiectul ăsta, au fost atâtea cazuri, Dinamo, Botoșani, CFR. Acum, șansele erau foarte mici să se întâmple asta. Ei făcuseră testele zilele trecute. Am înțeles că este un caz grav la Astra, cu febra, convulsii musculare. Asta am înțeles de la colegii giurgiuveni. Cel mai important e să fie sănătos (Crepulja – n.r.)“, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

„Am avut o tentativă să plecăm, dar ne-am dat seama că poate interveni DSP. Sunt abordări diferite în funcție de zonă. Am văzut că cei de la Cluj au decis ceva, cei din Ilfov altceva. Giurgiu poate avea altă abordare și rămânem pe loc. Ne putem trezi că suntem reprogramați vineri, apoi să ne întoarcem. Am discutat cu staff-ul, cu căpitanii, toți au vrut același lucru. Rămânem pe loc, ne antrenăm. Toți jucătorii vor titlul. Sunt ca tigrul la pradă, ca leul când simte sânge! Au zis că nu vor să meargă acasă acum, vor să stea la Giurgiu, să joace și să câștige.

Mâine, după Adunarea Generală, vom cunoaște ce se întâmplă. Teoretic, ar trebui ca acest meci să nu se mai dispute, sunt cele mai mari șanse. Ei trebuie să stea 5 zile, apoi să se retesteze. Dar știm că nu mai sunt date. În primul rând noi vrem să jucăm pe teren. Nu așteptăm pomeni. Vedem ce se va întâmpla. Dacă nu se joacă, ne vom cere drepturile, vom vedea ce spun regulamentele. E o variantă și să câștigăm cu 3-0”, a completat finanţatorul Ştiinţei.

Citeşte şi: Sorin Cârţu, răsfăţat de suporterii Ştiinţei cu o pictură. „E o iniţiativă de remarcat“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS