10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBotoşani - Universitatea Craiova / Nae Ungureanu: Eu cred foarte mult în echipă!

Botoşani – Universitatea Craiova / Nae Ungureanu: Eu cred foarte mult în echipă!

Universitatea Craiova întâlneşte duminică, de la ora 21.00, în Moldova, pe FC Botoşani. Partida contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1 şi se anunţă extrem de importantă în privinţa luptei pentru titlu, mai ales că sâmbătă rivala CFR Cluj ar putea avea probleme cu FCSB. GdS a stat de vorbă cu Nae Ungurenu despre cele două confruntări, iar fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima a afişat mult optimism.

GdS: Cum vedeţi meciul cu FC Botoşani? Îşi vor continua alb-albaştrii drumul perfect de până acum?

Nae Ungureanu: Este un meci foarte greu! Poate cel mai greu pe care l-am avut până acum. Trebuie să mergem acolo şi să jucăm cum am făcut-o cu CFR Cluj, cu aceeaşi ambiţie şi concentrare. Dacă vor juca din nou aşa, nu avem cum să nu ne întoarcem cu cele trei puncte din Moldova şi probabil şi cu campionatul.

GdS: Cum vedeţi toate atacurile din ultimul timp la adresa Craiovei. Primele au fost din partea celor de la Botoşani, au urmat cele ale lui Dan Petrescu, apoi Gigi Becali. Se tem atât de rău de Craiova?

Nae Ungureanu: Da! Şi nu mă surprind aceste atacuri. Asta e tactica lui Dan Petrescu şi poate şi a celor de la Botoşani. Dar eu îl ştiu pe Marius Croitoru ca fiind un băiat serios şi care îşi vede de treaba lui, nu un palavragiu fără noimă.

„Fără sacrificiu, nu realizăm nimic

GdS: Atmosfera este foarte bună la echipă? Băieţii au un moral ridicat, au suporterii aproape. Vă temeţi să nu se lase furaţi de val?

Nae Ungureanu: Nu! Şi să dea Dumnezeu ca valul ăsta să mai ţină încă trei etape. Trebuie să recunoaştem că am avut şi şansă în aceste etape de la reluare. Trebuie să fim şi mai concentraţi în aceste „finale“ rămase, să punem osul la treabă, pentru că fără muncă, fără sacrificiu, nu realizăm nimic.

GdS: Koljic a semnat prelungirea contractului până în 2025. Reuşim să luăm mai multe trofee cu el?

Nae Ungureanu: Este un jucător foarte bun. Este, într-adevăr, un număr 9, dar să-l ferească Dumnezeu de accidentări, pentru că, de când a venit, mai mult a stat de cât a jucat. Îmi pun mari speranţe în el de fiecare dată când intră în teren.

GdS: Speraţi şi la un rezultat nefast în meciul de sâmbătă, dintre FCSB şi CFR?

Nae Ungureanu: Nu este exclus să se împiedice CFR-ul la FCSB. CFR joacă destul de prost în ultima perioadă. Este un avantaj pentru noi că joacă şi ei de data asta înaintea noastră. Dar noi trebuie să ne detaşăm de ce va fi la ei şi să ne facem jocul la Botoşani, să câştigăm. Noi suntem la mâna noastră. Trebuie să câştigăm tot şi putem face asta. Eu cred foarte mult în echipă şi sper să luăm campionatul.

Citeşte şi: FRF nu a ţinut cont de solicitarea Craiovei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS