16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalÎncă un caz de Covid în Liga 2. Meciul FC Argeş - CS Mioveni a fost amânat

Încă un caz de Covid în Liga 2. Meciul FC Argeş – CS Mioveni a fost amânat

Un angajat al clubului FC Argeş a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar Federaţia Română de Fotbal a luat o decizie imediat. FRF a decis să amâne partida pe care gruparea piteşteană trebuia să o dispute în această seară în etapa a 2-a a play-off-ului de promovare al Ligii a II-a.

„Partida FC Argeş – CS Mioveni a fost amânată după ce o persoană din cadrul clubului piteştean a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul programat iniţial azi, 14 iulie, de la ora 20:00. DSP Argeş a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Piteşti. Reprezentanţii mass-media sunt rugaţi să respecte confidenţialitatea informaţiilor medicale şi să evite să dezvăluie identitatea celor afectaţi de COVID-19″, se arată pe site-ul citat.

Meciul FC Argeş – CS Mioveni va fi reprogramat la prima dată disponibilă. Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora.

Acesta este al şaptelea caz de coronavirus din Liga a II-a după cele de la clubul Petrolul Ploieşti.

La 2 iulie, Federaţia Română de Fotbal anunţa că şase angajaţi ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti au fost testaţi pozitiv la COVID-19. Partida cu UTA Arad, programată, la 4 iulie, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, a fost amânată. 

Citeşte şi: Liga 1 | Sepsi – Chindia 2-0. Colțescu nu i-a purtat noroc lui Emil Săndoi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS