20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalŞi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei au jucat entuziasmant“

Şi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei au jucat entuziasmant“

Deşi este cunoscut ca un simpatizat al echipei patronate de Adrian Mititelu, FCU, Aurel Ţicleanu îi ţine pumnii Universităţii Craiova în acest final de campionat al Ligii 1. Fostul component al Maximei îşi doreşte foarte mult să o vadă pe Craiova campioană în acest an. „Chiose“ a mai spus că ar vrea ca derbiul cu CFR Cluj, din ultima etapă, de pe stadionul „Ion Oblemenco“, să se joace cu spectatori.

„Văd un campionat deosebit de interesant. Şi îmi aduc aminte când s-a vorbit de acest play-off şi play-out, foarte mulţi au contestat acest lucru. Văd o luptă foarte strânsă. Clujul are ca atuu experienţa. Nu ştiu de tinereţea celor de la Craiova, care în mod normal, în teorie, echivalează cu un randament oscilant… O mare pierdere pentru oltenii mei sunt suporterii! Craiova fără suporteri joacă de o anumită manieră, Craiova cu suporteri este cu totul şi cu totul altceva. Mă gândesc că ultimul meci, Craiova – CFR, ar fi altceva dacă stadionul va fi plin. Să sperăm că lucrurile vor merge bine pentru toţi românii şi se vor ridica aceste restricţii, care ne frânează în toate domeniile“, a spus Ţicleanu, pentru Telekom Sport.

Este încântat de mijlocaşii Ştiinţei

„CFR este în criză, surprinzător, într-o criză de identitate. Oltenii mei, până acum, au jucat entuziasmant. Şi le doresc să reuşească acest lucru, să ţină mai departe acest ritm. Până la urmă face bine fotbalului românesc, face bine echipei naţionale. Îndrăznesc să spun că dacă cei trei de la mijloc, Mateiu, Nistor şi Cicâldău, continuă să joace de maniera asta, cred că sunt o opţiune şi pentru selecţionerul naţionalei, Mirel Rădoi“, a mai spus Ţicleanu.

„Vă daţi seama, după 30 de ani, un campionat câştigat de olteni ar însemna enorm pentru fotbalul din Craiova. Iar pentru prietenul meu, Sorin Cârţu, care este preşedintele clubului, cred că ar fi o premieră în România ca el să câştige campionatul atât ca jucător, cât şi ca antrenor şi ca preşedinte. E foarte rară o astfel de realizare“, a completat Aurel Ţicleanu.

Până la meciul cu CFR Cluj, de care vorbea Aurel Ţicleanu, Universitatea Craiova dă piept cu FCSB. Meciul cu echipa „Războinicului luminii“, Gigi Becali, va avea loc duminică, de la ora 21.00 (live text pe gds.ro), pe stadionul „Ion Oblemenco“, şi contează pentru etapa 7 din play-off-ul Ligii 1.

Citeşte şi: „U“ Craiova – FCSB / Mihai Bălaşa este apt! Pe cine preferă Cristiano Bergodi?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS