17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FCSB / Bogdan Vintilă a fost mazilit de Gigi Becali

„U“ Craiova – FCSB / Bogdan Vintilă a fost mazilit de Gigi Becali

Bogdan Argeş Vintilă şi-a pierdut postul de antrenor principal al echipei FCSB. El va sta pe banca grupării din Capitală la meciul de mâine, cu Dinamo, din manşa secundă a semifinalei de Cupa României, dar nu va dirija echipa roş-albastră şi în Bănie, contra Universităţii Craiova, în campionat.

„I-am spus lui Vintilă că voi face schimbari la staff. Asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să îmi preia echipa a doua. Nu îl voi lăsa pe drumuri. Nu îmi place cum jucăm, iar eu nu vin la meciuri să văd țurca și să facă fiecare ce vrea pe teren”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

Vintilă a antrenat-o pe FCSB în 31 de partide, în toate competițiile. Are 17 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri.

Finanţatorul lui FCSB pare să se fi decis şi asupra înlocuitorului lui Vintilă. Este vorba despre Toni Petrea şi este pentru mulţi un necunoscut. Acesta a fost secundul lui Laurenţiu Reghecampf la Al-Wasl, Chiajna, Snagov, FCSB, Al-Hilal și Litex.

Toni Petrea ar putea debuta pe banca echipei FCSB în partida cu Universitatea Craiova. Disputa din Bănie, din etapa 7 din play-off, este programată duminică, 12 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citeşte şi: „U“ Craiova – FCSB / Gigi Becali a făcut scandal la echipă: „Nu vreau să mă bată Rotaru în campionat!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS