17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova / Sorin Cârțu: Am respectat-o prea mult pe FCSB până acum

„U“ Craiova / Sorin Cârțu: Am respectat-o prea mult pe FCSB până acum

Universitatea Craiova este pe primul loc după etapa 6 din play-off şi oltenii visează cu ochii deschişi la titlu. Pentru ca totul să devină realitate, alb-albaştrii au nevoie de un parcurs foarte bun în continuare, chiar dacă întâlnesc adversari de calibru.

În prima „finală“, Ştiinţa dă piept cu FCSB, o echipă ce s-a „pierdut“ pe drumul din play-off, dar care luptă pentru un loc de Liga Europa. Dar este formaţia care le-a făcut mereu jucătorilor din Bănie zile fripte. Universitatea Craiova nu a mai învins-o pe FCSB de aproximativ doi ani. Pe 21 octombrie 2018, alb-albaştrii câștigau cu scorul de 2-1 în fața FCSB-ului, în cadrul etapei cu numărul 12 din sezonul 2018-2019 al Ligii 1. De atunci, gruparea lui Gigi Becali a avut câștig de cauză la fiecare întâlnire.

„Nu ne este frică de nimeni!“

Sorin Cârţu, preşedintele Ştiinţei, nu mai este impresionat de forţa rivalilor de la FCSB şi crede într-un succes al băieţilor lui Cristiano Bergodi.

„Nu ne e frică de nimeni! Dar pe FCSB parcă prea mult am respectat-o în ultimele meciuri. Şi respectul ăsta s-a transmis în teren, nu știu. Avem cele mai slabe rezultate cu toate echipele astea cu care ne întâlnim acum în ultimele etape. Avem moral bun și trebuie să îl facem și mai bun sau foarte bun. Ultimele patru meciuri pe care le avem sunt toate la fel, indiferent că jucăm cu FCSB, cu Botoșani și cu Astra, cu CFR. Dacă vrei să realizezi obiectivul, trebuie să câștigi“, a spus Sorin Cârțu, la ProSport Live.

„Sorinaccio“ a comentat finuţ şi declaraţiile făcute de Dan Petrescu, antrenorului CFR-ului, după semieşecul clujenilor de pe terenul Astrei Giurgiu.

„Da… Petrescu… Petrescu mereu spune că toți adversarii cu care joacă sunt favoriți. E o strategie din asta de adormire. Dar cine se mai lasă păcălit?”, a afirmat Sorin Cârțu.

Citeşte şi: Liga 1 / Dan Petrescu pune presiune pe „U“ Craiova înaintea meciului cu FCSB

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS