21.6 C
Craiova
marți, 7 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Premier League a autorizat efectuarea a cinci schimbări pe meci

Premier League a autorizat efectuarea a cinci schimbări pe meci

Premier League a autorizat astăzi efectuarea a cinci schimbări pe meci pentru fiecare echipă până la încheierea sezonului 2019-2020 al campionatului de fotbal al Angliei. Acesta a fost întrerupt în luna martie din cauza pandemiei de Covid-19 şi se va relua în această lună.

Premier League urmează astfel exemplul Bundesligii. Liga Germană de Fotbal (DFL) a permis luna trecută echipelor din Bundesliga să facă până la cinci schimbări pe meci în loc de trei, pentru restul sezonului. În mai, International Board (IFAB), garantul regulilor jocului de fotbal, a modificat prevederile, dar a lăsat la dispoziţia organizatorilor competiţiilor decizia privind momentul implementării.

De asemenea, cluburile din Premier League vor putea avea nouă jucători pe banca de rezerve, în loc de şapte, notează Agerpres.

Premier League se va relua pe 17 iunie cu două restanţe, Manchester City – Aston Villa şi Arsenal – Sheffield United. Weekendul următor, între vineri 19 şi luni 22, va avea loc prima din cele nouă etape rămase.

Premier League a anunţat miercuri că 13 persoane au fost testate pozitiv la noul coronavirus.

Echipele din Premier League au fost autorizate să dispute meciuri amicale, cu respectarea unor protocoale sanitare stricte, în cadrul pregătirilor pentru reluarea sezonului.

Coitește și: Exclusiv / Nae Constantin, mulțumit de experiența avută la CSO Filiași

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile...

ȘTIRI GdS

38 de angajați de la Spitalul Județean Galați, confirmați...

În Spitalul Judeţean de Urgență Galați, unde a fost declarat un focar de coronavirus, 38 de angajați sunt confirmați. Patru secții au...

Brazilia: Preşedintele Bolsonaro, simptome de COVID-19

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anunţat, luni, că prezintă unele simptome de infecție cu noul coronavirus, fiind supus unui test ale cărui...

Fără izolare sau carantină pentru mai multe țări UE

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat luni Hotărârea nr.34 privind stabilirea listei țărilor membre UE și ale Spațiului Economic European,...

SUA, 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19

Statele Unite au atins, marţi, pragul de 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, potrivit cifrelor prezentate de worldmeters.info citat de Mediafax.

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile Craiovei nu au canalizare. Posibilitatea ca acestea să beneficieze de o rețea de canal sunt...

Tel Drum repară, în sfârşit, gurile de canal de...

Gurile de canal de pe strada Râului din Craiova au intrat, în sfârşit, în reparaţii.