11.8 C
Craiova
luni, 23 mai, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalHonved Budapesta a câștigat Cupa Ungariei în fața a 10.000 de spectatori

Honved Budapesta a câștigat Cupa Ungariei în fața a 10.000 de spectatori

Federația din Ungaria a „scăpat“ deja de o competiție, mai exact de Cupă. Miercuri seară, pe „Puskas Arena“, Honved Budapesta și-a adjudecat trofeul după ce s-a impus, în finală, în fața formaţiei Mezőkövesd SE. A fost 2-1 pentru Honved, care a înscris prin Lovric (’33) şi Kamber (’56). Mezőkövesd a marcat prin Pekar (’37).

Interesant este că finala Cupei Ungariei s-a disputat în prezența a peste 10.000 de spectatori. Asta în condițiile în care țările care au reluat și vor relua activitățile sportive au trasat măsuri drastice pentru stoparea propagării pandemiei de coronavirus.

Honvéd: Tujvel – Batik, Kamber, Lovric – Ikenne-King (’84 Aliji; ’90+8 Niba), Gazdag (’84, G. Nagy), Hidi, Szendrei, Uzoma – Ugrai (’79, Kesztyűs), Lanzafame (’84, George). Antrenor: István Pisont.

Mezőkövesd: Szappanos – Eperjesi (’70, D. Farkas), Neszterov, Pillár, Silye (’70, Vadnai) – Cseri, Karnyicki, Berecz, Besirovic – Zivzivadze, Pekár (’78, Jurina). Antrenor: Attila Kuttor.

Citește și: Karpatî Lvov, în carantină! Are 25 de cazuri de infectare cu Covid-19

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în...

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în 2021. Situațiile financiare vor fi aprobate în ședința de joi a Consiliului Local.

ȘTIRI GdS