15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalValentin Mihăilă se bucură de atenția unor cluburi mari din Europa

Valentin Mihăilă se bucură de atenția unor cluburi mari din Europa

Valentin Mihăilă și-a câștigat locul în unsprezele Universității Craiova fără să aibă nevoie de regula Under 21. Că s-a și încadrat a fost un bonus pentru el, pentru echipă și pentru club. Asta pentru că evoluțiile sale au fost din ce în ce mai bune. A marcat sau a pasat decisiv în multe dintre meciurile importante ale Științei, fiind unul dintre jucătorii adulați de tribunele stadionului „Ion Oblemenco“.

Sunt multe cluburi interesate de Mihăilă

Universitatea Craiova este momită de mai multă vreme de cluburi importante din Europa pentru Valentin Mihăilă. S-a interesat vara trecută Ajax de „Țintă“, iar acum Cagliari îi dă târcoale intens. Mai nou, el se află sub analiza unor reprezentanți ai lui Liverpool, dar le-a stârnit interesul și scouterilor din Spania. Asta și pentru că Mihăilă a avut evoluții excepționale la echipa națională de tineret.

„Mi-ar plăcea să joc în LaLiga sau în Serie A. Dar nu plec de la Craiova până când nu cuceresc un titlu“, afirma săptămânile trecute mijlocașul de 21 de ani, originar din Târgoviște.

Bergodi nu vrea să-l piardă

Valentin Mihăilă, fotbalist cotat de Transfermarkt la 1.300.000 de euro, mai are contract cu Universitatea Craiova până pe 30.06.2021. Este unul dintre jucătorii în care noul antrenor, Cristiano Bergodi, își pune speranțele în lupta pentru titlu. Nu există însă garanția că Mihăilă nu va părăsi Bănia în vară.

Universitatea Craiova nu se grăbește să-l vândă pe „Țintă“, dar, după cum bine a punctat conducerea în câteva comunicate, nimeni nu se va putea opune plecării vreunui jucător, dacă oferta este cea corectă. Și exemple au fost destule până acum!

Screciu ar putea fi înlocuitor pentru „Țintă“

Finanțatorul grupării alb-albastre, Mihai Rotaru, a început să-și calculeze pașii pentru noua ediție de campionat. Unul dintre jucătorii doriți la echipă de acesta este Vladimir Screciu (20 de ani, 1.80 metri), fotbalist care a mai evoluat în Bănie și al cărui transfer în Belgia, la Genk, nu i-a adus gloria dorită.

Screciu este privit ca înlocuitorul lui Valentin Mihăilă, în cazul în care „Țintă“ nu va mai putea fi ținut. Are avantajul că este oltean și a crescut în spiritul Universității Craiova.

Vladimir Screciu este cotat de Transfermakt la 575.000 de euro. El mai are contract cu Genk până pe 30.06.2020 și sezonul acesta a jucat sub formă de împrumut la Lommel SK (liga a doua din Belgia).

Citește și: AZ Alkmaar vrea locul lui Ajax Amsterdam în Liga Campionilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS