10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCristiano Bergodi: Craiova se poate asemăna cu Napoli

Cristiano Bergodi: Craiova se poate asemăna cu Napoli

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, este nerăbdător să treacă la comanda echipei, el fiind acum în carantină până pe 27 mai. Tehnicianul italian a declarat în această seară că știe perfect unde a venit și aseamănă Bănia cu Napoli.

Nu mă gândesc, nu citesc ceea ce spun suporterii. Craiova se poate asemăna cu Napoli, acolo unde suporterii sunt foarte pătimași. Eu vreau să fac un campionat foarte, foarte bun și să-i facem fericiți pe suporterii noștri. Cred că am jucători cu personalitate, buni din punct de vedere tehnic și cred că voi face o treabă foarte bună. Aici sunt condițiile foarte, foarte bună. Sunt mulțumit de ceea ce am văzut. Și eu le-am mai dat câteva sfaturi, dar nimic deosebit. Când îi voi întâlni pe băieți voi lucra ce știu eu“, a spus Bergodi, la Digi.

„Pentru mine a fost o surpriză plăcută“

Cristiano Bergodi a povestit din nou cum a ajuns să antreneze Universitatea Craiova.

„Două zile au durat negocierile. M-a sunat Marcel Popescu. Domnul Rotaru i-a spus să mă sune și să discute pentru a antrena Craiova. Pentru mine a fost o surpriză plăcută! Nu credeam că mă pot întoarce așa repede în România să antrenez, după experiența de la Voluntari. Am vorbit cu domnul Rotaru și ne-am înțeles imediat, mai ales din punct de vedere economic“, a mai spus italianul.

Craiova este a doua echipă pe care Cristiano Bergodi o va pregăti în actualul sezon din Liga 1. În prima parte a campionatului, la FC Voluntari, antrenorul italian a antrenat în 21 de meciuri, înregistrând o victorie, cinci remize și 15 înfrângeri.

În momentul suspendării campionatului, Universitatea Craiova ocupa locul trei în clasamentul din play-off. Este la egalitate cu FCSB și la patru puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Citește și: Universitatea Craiova are cuvinte dure pentru „prietenii“ lui Sorin Cârțu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS