9.4 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalAS Roma se confruntă cu datorii de sute de milioane de euro

AS Roma se confruntă cu datorii de sute de milioane de euro

Clubul AS Roma a anunţat că a înregistrat datorii de 278,5 milioane euro în primul trimestru din 2020, informează Agerpres. Oficialii italieni plasează trimestrul într-o situaţie financiară complicată, putând fi nevoiți să facă sacrificii pentru a-şi reechilibra conturile.

Situaţia financiară prezentată de clubul din capitala Italiei complică notabil proiectele conducerii sportive. Giallorossi întâmpină dificultăţi să transfere definitiv jucători precum englezul Chris Smalling, unul din jucătorii împrumutaţi care au dat randament în acest sezon, sau să-i păstreze pe alţii, precum mijlocaşul italian Nicolo Zaniolo.

AS Roma, club cotat la Bursa din Milano, este obligat să-şi prezinte oficial datele economice, publicând recent un comunicat care arată o creştere spectaculoasă a pierderilor.

„Datoriile financiare nete până la 31 martie 2020 sunt de 278,5 milioane euro, în creştere cu 57,9 milioane euro comparativ cu data de 30 iunie 2019 şi cu 14,1 milioane euro comparativ cu 31 decembrie 2019“, a transmis Roma, într-un comunicat oficial.

Există mai mulţi factori care au contribuit la acest bilanţ negativ. Pandemia de coronavirus a avut însă un impact devastator asupra fotbalului italian, întrerupt din 9 martie şi fără o dată certă pentru reluare.

Citește și: Federaţia italiană a suspendat competiţiile până în 14 iunie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cupa României / „U“ Craiova – CFR Cluj, scor...

Universitatea Craiova s-a impus în 16-imile de finală în...

ȘTIRI GdS