7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSilviu Lung Jr. şi Cristi Săpunaru o duc bine cu banii la Kayserispor și pe timpul pandemiei

Silviu Lung Jr. şi Cristi Săpunaru o duc bine cu banii la Kayserispor și pe timpul pandemiei

Pandemia de coronavirus a creat cel puțin un „disconfort“ financiar cluburilor de fotbal. Majoritatea grupărilor din Europa şi-au luat măsuri de precauţie în această perioadă. Unele au decis să reducă salariile, iar altele şi-au băgat jucătorii în şomaj tehnic sau chiar au reziliat contractele fotbaliștilor mai apreciați.

Există și excepții de la aceste practici ale cluburilor. Spre exemplu, la Kayserispor, unde sunt legitimaţi Silviu Lung Jr. şi Cristi Săpunaru, salariile au fost livrate salariile la zi.

Am plătit toate salariile pentru ca jucătorii să nu devină victime, în ciuda marilor probleme din fotbalul turc. Nu am cerut o reducere salarială a contractelor jucătorilor“, a declarat vicepreşedintele celor de la Kayserispor, Mustafa Tokgoz, citat de Telekomsport.

Situaţia celor de la Kayserispor în prima ligă din Turcia este una foarte dificilă. Gruparea celor doi români este ultima clasată după 26 de etape, cu 22 de puncte, fiind la mare luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Citește și: Aleksander Ceferin se opune opririi definitive a sezonului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS