14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRoy Hodgson pledează pentru reluarea sezonului în Premier League

Roy Hodgson pledează pentru reluarea sezonului în Premier League

Antrenorul echipei engleze Crystal Palace, Roy Hodgson, s-a declarat un susţinător al reluării sezonului 2019/2020 în Premier League. Asta în locul unor soluţii artificiale pentru desemnarea campioanei, a participantelor în cupele europene şi a retrogradatelor, relatează Reuters, citat de Agerpres.

Fotbalul din Anglia s-a oprit pe 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. În cazul în care campionatul se va relua, Hodgson a opinat că vor trebui impuse restricţii de siguranţă. El a punctat că echipele vor trebui să joace mai multe meciuri într-un timp limitat.

„Toată lumea este de acord că trebuie să ducem la capăt acest sezon. Nu vrem metode artificiale care să decidă cine câştigă liga, cine merge în Liga Campionilor şi cine retrogradează sau promovează. În mod ideal, jucătorii noştri vor avea nevoie minim de 3-4 săptămâni pentru pregătirea primului meci. Dar pot accepta o limitare a acestui interval. Asta va însemna şi restricţii suplimentare la locul nostru de muncă. Dar şi faptul că va trebui să jucăm meciurile rămase într-o perioadă mai scurtă decât am fi făcut-o în mod normal. Vom avea şi o perioadă mai scurtă între sezoane“, a declarat Hodgson (72 ani).

Sezonul din Premier League a fost iniţial suspendat până pe 30 aprilie, înainte ca acest termen să fie extins pe timp nedefinit. O reluare trebuie validată în primul rând de aprobarea autorităţilor sanitare şi de guvern.

Înaintea ultimelor nouă etape din Premier League, Crystal Palace ocupă locul 9.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS