4 C
Craiova
joi, 22 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Kenny Dalglish, pozitiv la Covid-19, a părăsit spitalul. Vezi ce execuții avea „King Kenny“ când juca!

Kenny Dalglish, pozitiv la Covid-19, a părăsit spitalul. Vezi ce execuții avea „King Kenny“ când juca!

-

Kenny Dalglish, fostul jucător şi antrenor al echipei engleze FC Liverpool, în vârstă de 69 ani, a fost externat ieri din spitalul în care a fost diagnosticat pozitiv la Covid-19.

Dalglish s-a internat miercuri pentru a-şi trata o infecţie. Medicii au descoperit cu această ocazie că este purtător asimptomatic al noului coronavirus.

Scoţianul este o adevărată legendă a lui Liverpool. A cucerit de trei ori Cupa Campionilor Europeni (1978, 1981, 1984), precum şi şase titluri de campion al Angliei.

El a ţinut să aducă un omagiu personalului sanitar britanic, pentru munca depusă în această perioadă.

„Avem cu toţii multă şansă să îi avem. Oamenii ar putea crede că eu am beneficiat de mai multă atenţie datorită numelui meu. Nu, toţi pacienţii National Health Service primesc cea mai mare atenţie“, a declarat Dallglish, pentru Sunday Post, citat de Agerpres.

Autorul a 172 de goluri în 515 meciuri disputate alături de „cormorani“, Kenny Dalglish a devenit ulterior antrenorul lui Liverpool. El a trăit de pe banca tehnică tragedia de pe stadionul „Hillsborough“. Acolo 96 de suporteri şi-au pierdut viaţa în urma unei enorme busculade, pe 15 aprilie 1989.

Citește și: Real Madrid și Real Sociedad, la un pas de reluarea antrenamentelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Focar Covid la ATI. SJU vrea să angajeze personal...

Mai multe cadre medicale de la secția...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecEste un moment bun, în care poți străluci! Poți avea avantaje importante de pe urma acestei abordări, dar trebuie fructificate imediat, pentru...

Bancul zilei

Visez să fiu miliardar ca tatăl meu, zice Bulişor.Tatăl tău este miliardar?Nu! Şi el visează!

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A...

SC CXLCRED IFN SRL, cu sediul înMunicipiul Târgu Jiu, Str. Barajelor nr. 7, județul Gorj, cod postal...

Focar Covid la ATI. SJU vrea să angajeze personal...

Mai multe cadre medicale de la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Craiova au fost infectate cu noul...

Iohannis: În acest moment, nu vorbim de lockdown la...

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că nu îşi doreşte ca Bucureştiul să intre în carantină, în contextul...

Rectorii nu vor mai avea restricții la numărul de...

Rectorii nu vor mai fi restricționați la un număr de mandate