20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Neymar, aprope de o revenire pe „Camp Nou”

Neymar, aprope de o revenire pe „Camp Nou”

Neymar pare din ce în ce mai aproape de revenirea la Barcelona, iar PSG se pare că acceptă ideea că despărțirea de acesta este inevitabilă.

Potrivit publicației spaniole Mundo Deportivo, tatăl lui Neymar s-a întâlnit în aceste zile la un hotel cu președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu.

Neymar a intentat un proces catalanilor, în care le cere despăgubiri de 26 de milioane de euro, pentru că nu ar fi primit bonusul de fidelitate stipulat în contract, când a plecat de la Barca la PSG, în august 2017.

Messi: „Mi-ar plăcea să se întoarcă Neymar!”

Leo Messi așteaptă revenirea lui Neymar pe Camp Nou, cei doi colaborând excelent în perioada petrecută de brazilian la Barcelona: 

„O spun de multe ori, la nivel sportiv este unul dintre cei mai buni din lume și mi-ar plăcea să se întoarcă. A fost o persoană foarte veselă, a fost mereu fericit, ne-am distrat mult împreună. Ar fi bine să revină. Îl aștept”.

Brazilianul a petrecut patru sezoane la Barcelona înainte de a ajunge la PSG. Atacantul de 28 de ani a marcat 18 goluri în 22 de meciuri pentru PSG în acest sezon, înainte ca totul să fie întrerupt de pandemia de coronavirus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...

Vâlcea: Prins circulând cu 174km/h

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, în acest weekend, pe drumurile de pe raza județului Vâlcea pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală....