20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Francesco Totti: Campionatul nu se va relua, va fi un dezastru

Francesco Totti: Campionatul nu se va relua, va fi un dezastru

-

Fotbalistul de legendă al echipei AS Roma, Francesco Totti (43 de ani), este convins că sezonul actual din Serie A nu se va mai relua, din pricina pandemiei de coronavirus. El s-a ținut și de glume, afirmând că ar juca din nou dacă fosta echipă l-ar solicita.

„Din punctul meu de vedere, începând cu 3 sau 4 mai autorităţile vor mai renunţa la anumite măsuri date, dar campionatul nu se va mai relua. Va fi un dezastru şi mai ales pentru că FIFA şi Federaţiile vor fi afectate“, a declarat Francesco Totti.

„O să joc din nou, cu siguranţă. Dacă sunt nostalgic? Având în vedere că ai vorbit despre Roma, pentru un moment m-ai făcut să tremur“, a mai spus fostul căpitan al romanilor.

VEZI TOP 10 GOLURI MARCATE DE FRANCESCO TOTTI

Francesco Totti s-a retras din fotbal pe 28 mai 2017, după ce toată cariera a petrecut-o în culorile giallorosse. Fotbalistul italian a jucat 785 de meciuri pentru Roma şi a marcat 307 goluri.

La prima reprezentativă a Italiei a evoluat în 58 de partide şi a marcat de nouă ori.

A câştigat şapte trofee: un titlu, două Cupe, două Supercupe, un Campionat Mondial şi un European Under 21.

Citește și: Cristiano Ronaldo, mesaj pentru fani: Sănătatea și familia primează

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...