20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Cristiano Ronaldo, mesaj pentru fani: Sănătatea și familia primează

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru fani: Sănătatea și familia primează

Vedeta echipei Juventus Torino, portughezul Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care îi îndeamnă pe fanii săi şi ai echipei italiene să rămână în case şi astfel să îi ajute pe medicii angrenaţi în lupta cu pandemia de coronavirus.

„În aceste momente dificile pentru întreaga lume, să fim recunoscători pentru lucrurile care contează cu adevărat – sănătatea noastră, familia noastră, persoanele dragi. Staţi acasă şi să îi ajutăm pe toţi cei care luptă pentru salvarea vieţilor noastre’‘, a scris Ronaldo, aflat la locuinţa sa de pe insula Madeira.

Săptămâna trecută, Cristiano Ronaldo şi compatriotul său Jorge Mendes, un influent agent de jucători, au donat echipamente unor spitale din ţara lor, necesare tratării pacienţilor infectaţi cu coronavirus. Beneficiarele donaţiilor au fost spitalul Santa Maria, din capitala Lisabona, şi spitalul Santo Antonio, din Porto, al doilea oraş al ţării. Echipamentele donate de Cristiano Ronaldo şi Jorge Mendes constau mai ales în paturi, ventilatoare, monitoare cardiace, pompe de perfuzie, seringi.

Salarii mai mici și la Juventus

Ca numeroase alte cluburi din Europa, Juventus Torino a anunţat că va reduce salariul jucătorilor săi şi antrenorului Maurizio Sarri în perioada martie-iunie.

„Consecinţele economice şi financiare ale acordului încheiat (pentru reducerea salariilor) vor avea un impact pozitiv asupra a 90 de milioane de euro în exerciţiul financiar 2019/2020″, au estimat „Bianconeri”, liderii campionatului de fotbal al Italiei.

Juventus a adăugat, totodată, că în ipoteza în care sezonul se va termina mai târziu decât era prevăzut, efectivul torinez va fi plătit cu sume micşorate pe durata lunilor adiţionale de competiţie.

Citește și: Reduceri masive de salarii la FC Barcelona din cauza coronavirusului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...

Vâlcea: Prins circulând cu 174km/h

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, în acest weekend, pe drumurile de pe raza județului Vâlcea pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală....