11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFotbal virtual: România a învins Islanda de două ori la FIFA 20

Fotbal virtual: România a învins Islanda de două ori la FIFA 20

-

Naţionala de e-fotbal a României a învins echipa Islandei de două ori, iar alte două partide s-au terminat la egalitate într-un duel la FIFA 2020. Duelul s-a petrecut joi, 26 martie, dată la care primele reprezentative ale celor două ţări trebuiau să se întâlnească în semifinalele play-off-ului Campionatului European.

În confruntarea desfăşurată în spaţiul virtual în patru manşe, România a reuşit să se impună, obţinând 6 puncte din cele 8 puse în joc, potrivit FRF. S-au acordat 2 puncte la victorie şi un punct ambelor echipe la egal.

România l-a avut la butoane pe Dan Buzărnescu, legitimat la Universitatea Craiova. El a adus cele două victorii ale României, 2-1 (goluri George Puşcaş – penalty şi Alexandru Mitriţă) şi 1-0 (George Puşcaş), în timp ce Marius Bucur a înregistrat doua remize, 2-2 (Florinel Coman şi George Puşcaş) şi 0-0.

Dor de fotbalul pe „bune“


Turneul final al Campionatului European, programat iniţial în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020, a fost amânat de UEFA pentru 11 iunie – 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. În urma acestei decizii, toate meciurile din play-off-ul CE din luna martie au fost amânate pentru iunie.

Echipa naţională a României va întâlni în 4 iunie, la Reykjavik, selecţionata Islandei, într-o partidă contând pentru semifinalele play-off-ului EURO 2021. O victorie în această partidă ar pune România în postura de a juca ulterior, în 9 iunie, la Sofia sau Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, în faţa Bulgariei sau Ungariei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS