19.6 C
Craiova
sâmbătă, 6 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Sergio Ramos şi Real Madrid au donat materiale sanitare spitalelor din Spania

Sergio Ramos şi Real Madrid au donat materiale sanitare spitalelor din Spania

Internaţionalul spaniol Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid şi al selecţionatei Spaniei, a făcut o donaţie de materiale sanitare spitalelor, prin intermediul UNICEF, la care au colaborat colegii şi clubul său. „Galacticii“ susţin lupta împotriva coronavirusului cu 15.000 de kituri de detectare a Covid-19, 1.000 de echipamente de protecţie individuală şi 365.571 de măşti respiratorii, informează EFE, citat de Agerpres.

„Sunt ambasador UNICEF din 2014 şi i-am contactat pe cei de acolo. Acum va fi prima dată când se angajează să aducă materiale medicale pentru toate spitalele din Spania“, a declarat Ramos.

„Pentru mine, ca ambasador, este foarte frumos. Am făcut o donaţie foarte importantă şi ei confirmă că va ajunge în Spania vineri. Este un mod de a face pe toată lumea să înţeleagă că putem colabora în orice moment“, a adăugat el.

Nu au făcut nimic la întâmplare

Jucătorii lui Real Madrid au studiat modul cel mai direct de a ajuta, după cum au informat surse din cadrul clubului. Urgenţa materialelor sanitare în spitale a dus la alegerea donaţiei prin UNICEF.

„Mulţumesc tuturor colegilor mei şi clubului Real Madrid pentru ca au colaborat şi au participat la acest ajutor. Cu toţii trebuie sa fim solidari şi să ajutăm. Trecem prin momente foarte grele, anormale. Multe persoane se confruntă cu suferinţe mari“, a mai spus Ramos.

Chiar dacă fotbalul nu mai este pe primul plan în acest moment, căpitanul madrilenilor continuă să se pregătească acasă. O face sub îndrumarea specialiştilor din cadrul clubului.

„Real Madrid, încă din primul moment, a fost foarte serios în aceasta privinţă. Chiar din prima zi în care am oprit antrenamentele, ne-au trimis un program de pregătire. Acesta are un accent puternic inclusiv pe alimentaţie şi recuperare, pentru a ne menţine în formă şi a nu ne pierde ritmul. Deşi acest lucru este secundar în acest moment, este important. Nu ştim în ce moment vom reveni în competiţie“, a mai spus căpitanul lui Real.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Valentina vrea să meargă mai departe

O văd şi acum aşezată la birou....

ȘTIRI GdS

Ciolacu, atac la PNL după ratingul de țară negativ

Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD, a lansat, pe pagina sa de Facebook, critici la adresa guvernului Orban după ce ratingul României a...

Ediția din 2020 a turneului de la Luxemburg a...

Ediţia din acest an a turneului de tenis de la Luxemburg, din circuitul WTA, care urma să aibă loc între 19 şi...

Proteste SUA: În Denver polițiștii nu au voie să...

O instanță a decis vineri ca poliția din Denver să înceteze să mai folosească împotriva manifestanților gaze lacrimogene, gloanțe din cauciuc și...

Valentina vrea să meargă mai departe

O văd şi acum aşezată la birou. A fost unul dintre studenții care au obţinut o bursă pe Fundaţia Gazetei şi a...

Weekend prelungit de Rusalii: Trafic aglomerat spre mare și...

Weekend-ul prelungit de Rusalii deja începe să producă efecte în trafic. Poliția Română a anunțat în această dimineață trafic aglomerat pe Autostrada...

Proteste SUA. Bărbat împins. 57 de polițiști din Buffalo...

Cincizeci şi şapte de poliţişti din Buffalo, New York, şi-au dat demisia, vineri, din trupele speciale de intervenţie după ce doi colegi...