17.3 C
Craiova
joi, 16 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Sergio Ramos şi Real Madrid au donat materiale sanitare spitalelor din Spania

Sergio Ramos şi Real Madrid au donat materiale sanitare spitalelor din Spania

Internaţionalul spaniol Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid şi al selecţionatei Spaniei, a făcut o donaţie de materiale sanitare spitalelor, prin intermediul UNICEF, la care au colaborat colegii şi clubul său. „Galacticii“ susţin lupta împotriva coronavirusului cu 15.000 de kituri de detectare a Covid-19, 1.000 de echipamente de protecţie individuală şi 365.571 de măşti respiratorii, informează EFE, citat de Agerpres.

„Sunt ambasador UNICEF din 2014 şi i-am contactat pe cei de acolo. Acum va fi prima dată când se angajează să aducă materiale medicale pentru toate spitalele din Spania“, a declarat Ramos.

„Pentru mine, ca ambasador, este foarte frumos. Am făcut o donaţie foarte importantă şi ei confirmă că va ajunge în Spania vineri. Este un mod de a face pe toată lumea să înţeleagă că putem colabora în orice moment“, a adăugat el.

Nu au făcut nimic la întâmplare

Jucătorii lui Real Madrid au studiat modul cel mai direct de a ajuta, după cum au informat surse din cadrul clubului. Urgenţa materialelor sanitare în spitale a dus la alegerea donaţiei prin UNICEF.

„Mulţumesc tuturor colegilor mei şi clubului Real Madrid pentru ca au colaborat şi au participat la acest ajutor. Cu toţii trebuie sa fim solidari şi să ajutăm. Trecem prin momente foarte grele, anormale. Multe persoane se confruntă cu suferinţe mari“, a mai spus Ramos.

Chiar dacă fotbalul nu mai este pe primul plan în acest moment, căpitanul madrilenilor continuă să se pregătească acasă. O face sub îndrumarea specialiştilor din cadrul clubului.

„Real Madrid, încă din primul moment, a fost foarte serios în aceasta privinţă. Chiar din prima zi în care am oprit antrenamentele, ne-au trimis un program de pregătire. Acesta are un accent puternic inclusiv pe alimentaţie şi recuperare, pentru a ne menţine în formă şi a nu ne pierde ritmul. Deşi acest lucru este secundar în acest moment, este important. Nu ştim în ce moment vom reveni în competiţie“, a mai spus căpitanul lui Real.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

ȘTIRI GdS

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

Bulgarul prins cu heroină de 1,5 milioane de euro...

Procurorii DIICOT au anunţat, ieri, trimiterea în judecată a unui cetăţean bulgar de 38 de ani. La sfârşitul lunii mai, poliţiştii de...

În Craiova, şi maşinile sunt aruncate la ghena de...

Maşină abandonată la o ghenă de gunoi din Craiova/foto:Facebook- Eşti din Craiova dacă....

Riscurile amânării conceperii unui copil

Specialiştii în reproducere umană asistată efectuează tot mai frecvent proceduri la cupluri în care unul sau ambii parteneri au peste 35 de...

Bucovăţ şi Breasta, canalizare din bani europeni

Contractul pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în Bucovăţ şi Breasta fost semnat

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova