17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSergio Ramos şi Real Madrid au donat materiale sanitare spitalelor din Spania

Sergio Ramos şi Real Madrid au donat materiale sanitare spitalelor din Spania

Internaţionalul spaniol Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid şi al selecţionatei Spaniei, a făcut o donaţie de materiale sanitare spitalelor, prin intermediul UNICEF, la care au colaborat colegii şi clubul său. „Galacticii“ susţin lupta împotriva coronavirusului cu 15.000 de kituri de detectare a Covid-19, 1.000 de echipamente de protecţie individuală şi 365.571 de măşti respiratorii, informează EFE, citat de Agerpres.

„Sunt ambasador UNICEF din 2014 şi i-am contactat pe cei de acolo. Acum va fi prima dată când se angajează să aducă materiale medicale pentru toate spitalele din Spania“, a declarat Ramos.

„Pentru mine, ca ambasador, este foarte frumos. Am făcut o donaţie foarte importantă şi ei confirmă că va ajunge în Spania vineri. Este un mod de a face pe toată lumea să înţeleagă că putem colabora în orice moment“, a adăugat el.

Nu au făcut nimic la întâmplare

Jucătorii lui Real Madrid au studiat modul cel mai direct de a ajuta, după cum au informat surse din cadrul clubului. Urgenţa materialelor sanitare în spitale a dus la alegerea donaţiei prin UNICEF.

„Mulţumesc tuturor colegilor mei şi clubului Real Madrid pentru ca au colaborat şi au participat la acest ajutor. Cu toţii trebuie sa fim solidari şi să ajutăm. Trecem prin momente foarte grele, anormale. Multe persoane se confruntă cu suferinţe mari“, a mai spus Ramos.

Chiar dacă fotbalul nu mai este pe primul plan în acest moment, căpitanul madrilenilor continuă să se pregătească acasă. O face sub îndrumarea specialiştilor din cadrul clubului.

„Real Madrid, încă din primul moment, a fost foarte serios în aceasta privinţă. Chiar din prima zi în care am oprit antrenamentele, ne-au trimis un program de pregătire. Acesta are un accent puternic inclusiv pe alimentaţie şi recuperare, pentru a ne menţine în formă şi a nu ne pierde ritmul. Deşi acest lucru este secundar în acest moment, este important. Nu ştim în ce moment vom reveni în competiţie“, a mai spus căpitanul lui Real.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS