7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBelgianul Marouane Fellaini, primul fotbalist din China testat pozitiv

Belgianul Marouane Fellaini, primul fotbalist din China testat pozitiv

Fostul Internaţional belgian Marouane Fellaini, acum la formaţia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Este primul fotbalist din China care a fost infectat cu virusul covid-19.

Fellaini a revenit în China, vineri, iar autorităţile l-au plasat în carantină pentru două săptămâni. Totodată, mijlocaşului i s-a efectuat un test, care a ieşit pozitiv. Asimptomatic, Fellaini se află sub observaţie medicală la un spital din Jinan.

„Dragi prieteni, am fost testat pentru coronavirus şi rezultatul a fost pozitiv. Acum, m-am reîntors în China şi sunt tratat la spital. Vă pot asigura că totul este bine pentru mine, acum. Le mulţumesc fanilor, staff-ului medical şi clubului pentru grija şi atenţia lor. Voi urma tratamentul şi sper să revin pe teren cât mai repede posibil”, a scris Fellaini pe  un site de socializare.

Fellaini, 32 de ani, a mai jucat pentru Standard Liege, Everton şi Manchester United. El are 87 de prezenţe în naţionala Belgiei, din care s-a retars în urmă cu un an.

Citește și / Thomas Bach: Jocurile Olimpice nu se amână!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS