8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / LPF a stabilit echipa etapei 26. Niciun „leu“ nu și-a câștigat locul în formulă

Liga 1 / LPF a stabilit echipa etapei 26. Niciun „leu“ nu și-a câștigat locul în formulă

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat astăzi echipa etapei 26 din Liga 1. Cum Universitatea Craiova nu a obținut nimic din derbiul cu CFR Cluj, nici membrii forului fotbalistic nu au inclus vreun jucător în formulă. În schimb, sunt destui reprezentanți ai CFR Cluj.

Iată cum arată echipa etapei 26:

PORTAR:

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 32 de ani / 19 jocuri). A avut opt intervenții decisive, dintre care patru în prima reprizã. Asta într-un moment în care adversarii au luat cu asalt poarta clujenilor. A fost desemnat jucătorul meciului!

FUNDAȘI:

Cristian Manea (CFR Cluj / 22 de ani / un joc pt. CFR). Revenirea la CFR este o decizie bună, mai ales că are șansa de a lucra din nou cu Dan Petrescu. A dominat flancul drept, de unde a produs și al doilea gol înscris de clujeni.

Răzvan Patriche (Academica / 33 de ani / 22 jocuri). Introdus pe teren la pauză, a dat siguranță defensivei. A câștigat multe dintre duelurile cu atacanții adverși. 

Marius Constantin (Gaz Metan / 35 de ani / 23 jocuri). Face un sezon fantastic! Din postura de căpitan, și-a condus excelent echipa spre o victorie care le-a asigurat medieșenilor prezența pentru întâia oară în play-off.

Alexandru Țigănașu (FC Botoșani / 29 de ani / 20 jocuri). Trece printr-o perioadă foarte bună! A urcat des în atac, oferind pase de calitate colegilor, una dintre ele fiind transformată în gol de Keyta.

MIJLOCAȘI:

Dumitru Cardoso (Gaz Metan / 28 de ani / 22 jocuri). A marcat pentru a cincea oară în campionatul curent. Mai are în cont trei pase decisive și două penaltiuri scoase. Este un jucător de bază în sistemul gândit de Edward Iordănescu.

Ovidiu Bic (Chindia / 26 de ani / 24 jocuri). A depus un efort consistent pe durata meciului. A recuperat multe mingi la centrul terenului și a participat la faza de construcție.

Moussa Sanoh (FC Voluntari / 24 de ani / 5 jocuri). Cel mai bun jucător al ilfovenilor în duelul cu FC Hermannstadt. A scos un penalti, apoi a marcat un gol superb, cu o execuție din afara careului mare.

ATACANȚI:

Kehinde Fatai (Astra / 30 de ani / 3 jocuri). Introducerea sa pe teren la scorul de 0-2 a readus-o pe Astra în joc. A marcat un gol, apoi a scos penalty-ul în urma căruia giurgiuvenii au egalat.

Mario Rondon (CFR Cluj / 33 de ani / 14 jocuri). A arătat că poate fi oricând o soluție pentru ofensiva clujenilor. A marcat un gol, 20-lea în 50 de meciuri disputate în principala competiție internă din România.

Denis Alibec (Astra / 29 de ani / 19 jocuri). A fost din nou decisiv în jocul Astrei. Prin reușita din ultima rundă, Alibec a ajuns la 10 goluri și nouă pase decisive în ediția curentă.

ANTRENORUL ETAPEI:

Dan Petrescu (CFR Cluj / 52 de ani). A gestionat excelent momentele dificile din prima reprizã, iar în partea secundă a dominat tactic jocul. Clujenii au bifat a 12-a victorie la cel puțin două goluri diferență.

Citește și: Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS