Acasă Sport Fotbal Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

-

Universitatea II Craiova susţine miercuri cel de-al şaselea joc de verificare din această iarnă. Acesta este totodată ultimul test înaintea reluării campionatului de la Liga a III-a. Elevii lui Adrian Iencsi vor evolua de la ora 14.00, la Ploieşti, în compania „satelitului“ Astrei Giurgiu.

„Urmează un joc cu Astra II, ultimul înaintea începerii campionatului. Încercăm să mai reglăm anumite deficienţe observate în amicalele anterioare. Jocul nu putem spune că este unul foarte bine pus la punct, pentru că sunt multe schimbări în lot. Sper să avem un progres de la meci la meci, inclusiv la jocurile din campionat. Ăsta este rolul nostru, de a forma o echipă competitivă şi de a forma fotbalişti care să facă pasul tot mai sus“, a declarat Adrian Iencsi, pentru GdS.

Bilanţul amicalelor Universităţii II Craiova cuprinde două victorii, 4-0 cu Rapid U19 şi 2-1 cu Sporting Roşiori, şi trei înfrângeri: 1-3 cu FC Argeș, 2-4 cu CS Mioveni şi 1-5 cu Turris Turnu Măgurele.

Universitatea II Craiova ocupă locul 3 în Liga a III-a, seria 3, şi va debuta în retur, pe 7 martie, la CS Baloteşti.

Citeşte şi: REZUMAT VIDEO / L-au făcut „mare“ pe Arlauskis. Ce statistică are „U“ Craiova în derbiul cu CFR!

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.