Acasă Sport Fotbal VIDEO / Ivan Martic: Dacă nu marchezi, fotbalul te pedepsește

VIDEO / Ivan Martic: Dacă nu marchezi, fotbalul te pedepsește

-

Fundașul dreapta al Universității Craiova, Ivan Martic, nu înțelege cum s-a ratat atât de mult în meciul cu CFR Cluj. Fotbalistul Științei speră ca alb-albaștrii să se revanșeze în play-off.

„Prima repriză am început-o destul de prost, pentru că am primit gol la prima ocazie a CFR-ului. După ne-am revenit şi am jucat foarte bine. Puteam să marcăm de două-trei ori, dar fotbalul te pedepseşte. Dacă nu dai gol, pierzi. Nu ştim ce a mâncat Arlauskis, dar a mâncat bine. Am avut trei meciuri foarte bune, am marcat multe goluri cu Mediaş, Viitorul şi Iaşi, dar astăzi am avut ghinion. Îmi pare rău pentru suporteri, dar şi pentru noi, pentru că am muncit mult. În play-off ne despart doar 3 puncte, iar în aceste meciuri ce vor urma totul este posibil. Toate cele şase echipe calificate au şanse la titlu. Sperăm ca acum, în play-off, să avem mai mult noroc“, a declarat Ivan Martic.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.