14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal VIDEO / Dan Nistor: „CFR are o jumătate de ocazie și îți dă două goluri“

VIDEO / Dan Nistor: „CFR are o jumătate de ocazie și îți dă două goluri“

-

Mijlocașul Universității Craiova, Dan Nistor, regretă că el și colegii săi nu au putut să-i facă fericiți pe cei 30.000 de suporteri prezenți la meciul cu CFR Cluj. Acesta consideră că gruparea ardeleană a avut mult noroc pe „Ion Oblemenco“.

„E o seară tristă. Îmi pare nespus de rău de acest public minunat, care ne-a încurajat tot meciul. Îmi pare rău că nu i-am făcut fericiţi pe suporteri, dar mai avem o şansă în play-off să ne revanşăm. Urmează zece meciuri, două cu CFR şi… Acum am făcut un meci destul de bun, dar ne-a lipsit şansa. Nu ştiţi stilul CFR-ului? Au o jumătate de ocazie şi îţi dau două goluri. Asta este, trebuie să învăţăm din aceste greşeli şi să fim mai atenţi pe viitor. Cred că nici Sevilla nu a avut atâtea ocazii cu CFR, câte am avut noi. Cred că s-au apărat mai tare cu noi, decât cu Sevilla. Arlauskis a fost omul meciului. Au un portar excepţional! Mergem în cantonament acum, trebuie să vedem unde am greşit şi mâine să o luăm de la început şi să fim mai puternici, mai buni. Îmi doresc din tot sufletul să-i fac fericiţi pe aceşti suporteri, pentru că vin după noi sute de kilometri, acasă umplu stadionul şi au toată stima mea“, a spus Nistor.

„Mi-aş dori să jucăm cu CFR în ultima etapă din play-off, acasă, cu titlul pe masă“, a mai spus Nistor.

Vezi ce a declarat Dan Nistor după 0-2 cu CFR Cluj!

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...