10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDan Petrescu, uluit de atmosfera de pe „Oblemenco“. Vezi reacțiile ardelenilor!

Dan Petrescu, uluit de atmosfera de pe „Oblemenco“. Vezi reacțiile ardelenilor!

-

Antrenorul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost încântat de victoria obținutp în Bănie, 2-0 cu Universitatea Craiova. „Bursucul“ a punctat că victoria a fost meritată, dar și puțin norocoasă ținând cont de ocaziile oltenilor. Acesta a precizat că Universitatea este o formație redutabilă și a fost încântat de atmosfera de pe „Ion Oblemenco“.

„A fost un meci într-o atmosferă incredibilă. Cred că e cea mai frumoasă atmosferă pe care am văzut-o pe un stadion de fotbal. Mai ales pentru gazde este fantastic să joci cu asemenea fani în spate. Nu mă aşteptam să fie chiar aşa de plin stadionul şi să cânte de la minutul 1 şi până în minutul 90. I-a ajutat foarte mult publicul. A fost un meci cu o echipă excelentă. În momentul actual Craiova are cea mai bună echipă din ultimii ani. Cu Nistor şi Cicâldău interi, care sunt foarte buni, atacanţii Mihăilă, Ivan şi Koljic – toţi foarte buni, Bancu la fel, Martici… Deci nu cred că are vreun punct slab. Ştiam ce se aşteaptă. Noi veneam după un meci cu Sevilla, am făcut şase schimbări şi trebuia să risc. Am avut şi puţin noroc. N-ai cum să vii la Craiova şi să câştigi fără şansă. Nicio echipă nu poate face asta, nici măcar din Europa. Îmi felicit jucătorii, este o victorie importantă. Acum avem doar trei puncte în faţa Craiovei şi mai avem încă 10 jocuri de foc“, a declarat Dan Petrescu.

La rândul lor, rând pe rând, jucătorii Mario Camora, Alex Chipciu și Alex Păun au declarat că a fost un meci greu și că se bucură de reușită.

Vezi toate reacțiile ardelenilor de la finalul meciului din Bănie!

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS