13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – CFR 0-2 / Papură: Am un gust amar că nu am marcat

„U“ Craiova – CFR 0-2 / Papură: Am un gust amar că nu am marcat

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a fost foarte dezamăgit de rezultatul înregistrat ieri seară, 0-2 cu CFR Cluj.

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a fost foarte dezamăgit de rezultatul înregistrat duminică seară, 0-2 cu CFR Cluj. Tehnicianul Științei consideră că echipa sa merita să marcheze măcar o dată la câte ocazii clare de gol a avut.

„A fost un meci în care să înscriem. Ne-am creat multe ocazii împotriva unui adversar care se apără supranumeric. Şi e foarte greu să-ţi creezi ocazii pe spaţii reduse, dar noi am reuşit în seara asta. Faptul că nu am înscris şi cu un public aşa de minunat în seara asta mă face să spun că plec cu un gust amar de la acest meci. Am pus o presiune bună pe adversar şi am reuşit să ne creem ocazii. Am tras în bară, am tras în portar… Arlauskis a avut nişte intervenţii foarte bune. Sunt seri în care şansa nu este de partea ta. Băieţii sunt frustraţi că nu am marcat. E normal să fie aşa, pentru că au muncit mult“, a spus Papură.

„Cred că este un rezultat nedrept“

Strategul Ştiinţei a punctat că ardelenii au câștigat grație pragmatismului și experienței de care au dat dovadă jucătorii lui Dan Petrescu.

„CFR are un joc previzibil. Încearcă pe o minge lungă şi pe un ‘rebounder’ (o greşeală decisivă a unui adversar – n.r.) să vină şi să dea la poartă. Puteam să revenim foarte uşor în prima repriză. După, cred că au înscris cu mare şansă golul doi. Raportându-ne la numărul de ocazii, cred că este un rezultat nedrept. Cu siguranţă, în defensivă, mai ales când ataci, eşti destul de descoperit. Încercăm să remediem greşelile personale din defensivă. Totuşi este o chestie şi de şansă la un moment dat. Pe o pasă lungă să sară mingea chiar la adversar…. La noi, din bară, mingea a sărit afară sau dintr-un carambol a sărit la ei. E chestie doar de şansă“, a spus Papură.

„În repriza a doua, în plan ofensiv, nu am mai găsit spaţii. E normal ca din ce trece timpul să devii mai obosit. Împotriva unei echipe care se apără supranumeric e destul de greu să găseşti spaţii. CFR este o echipă cu experienţă, care te macină. Întrerupe jocul, nu repune mingea repede şi te scoate din ritm. Uitaţi-vă la repriza a doua cât au stat pe jos. Dacă o să calculaţi întreruperile o să constantaţi că timpul efectiv de joc nu este foarte mare. Iar lucru acesta îi avantaja. Au iritat tot stadionul cu tragerile de timp. Dacă jocul este oprit nu ai ce să faci, stai şi de rogi de arbitru să dea drumul“, a mai explicat Papură.

„Orice echipă are şansă la titlu“

Corneliu Papură s-a declarat totuşi mulţumit de locul ocupat la finalul campionatului regular. El spune că Universitatea Craiova are şanse la titlu, dar trebuie să muncească şi mai mult.

„Până la urmă am terminat pe locul doi campionatul regular. Avem 3 puncte de recuperat în play-off în faţa primei clasate. Trebuie să muncim şi să fim mult mai concentraţi, atât pe faza defensivă, cât şi pe cea ofensivă. Ne jucăm şansa în fiecare meci, cu aceeaşi determinare pe care am arătat-o în seara asta. În acest fel cu siguranţă vor veni rezultatele pe care le aşteptăm cu toţii. Orice echipă are şansă la titlu“, a declarat Corneliu Papură.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS