Acasă Sport Fotbal Jiul Podari, debut fulminant în 2020. Victorie la pas cu ACS Desa

Jiul Podari, debut fulminant în 2020. Victorie la pas cu ACS Desa

-

Jiul Podari a început perfect jocurile oficiale în 2020. Formația antrenată de Olivian Surugiu a bifat a 13-a victorie în campionat, după ce a învins sâmbătă dimineață, pe teren propriu, formația ACS Desa, cu scorul de 4-0 (2-0). Partida a contat pentru etapa a 16-a din Liga a 4-a Dolj Mass.  

Golurile învingătorilor au fost reușite de Rioșanu, Șelaru (2 goluri) și Boboc.

Jiul Podari: Mecea – Gae, Dragoș, Rioșanu, Andrei – Crîngoiu, Boboc, Stuparu – Preda, Șelaru, Niță.
Au mai intat: Surugiu, Silistraru, Ghiță.

Surugiu: Ne bucurăm că am început cu dreptul

Contactat de GdS, antrenorul-jucător al formației din Podari, Olivian Surugiu, s-a arătat mulțumit atât de jocul prestat de elevii săi, cât și de rezultatul final.

„Ne bucurăm că am început cu dreptul în 2020. A fost un meci la discreția noastră din primul până în ultimul minut. Scorul putea fi mult mai mare dacă nu ne-am fi jucat cu ocaziile. Per total a fost un joc bun și sperăm ca la următoarele meciuri să fim la fel de inspirați și să câștigăm toate punctele”, a declarat Olivian Surugiu.

În următoarea etapă, Jiul Podari se va deplasa la Amărăștii de Jos, în timp ce ACS Desa va primi vizita codașei Dunărea Calafat.

Citește și: Liga 4 Dolj / Etapa 16 – prima din retur – program, clasament

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.