21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova / Nicuşor Bancu: În sfârşit, mi-am revenit şi eu!

„U“ Craiova / Nicuşor Bancu: În sfârşit, mi-am revenit şi eu!

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a declarat astăzi, în cadrul conferinţei de presă premergătoare confruntării cu FC Viitorul, că este 100% apt. El a punctat că îşi doreşte victoria în confruntarea de la Ovidiu, programată duminică, de la ora 20.00.

„În sfârşit, mi-am revenit şi eu! Pot să spun că sunt bine acum. Sper ca de acum înainte să fiu mai atent şi să nu mă mai accidentez aşa repede. Nici eu nu ştiu, dar poate că oboseala acumulată a condus să sufăr aceste rupturi. Nu am ce să le răspund celor care au spus că mint. Te doare când vezi că unii nu au încredere şi că te dai lovit la un meci cu FCSB. Fiecare poate să spună ce vrea, iar eu îmi văd de treabă. Cei din club ştiu foarte bine ce a fost, eu la fel şi cu siguranţă nu a fost o minciună. Sper să fie cu noroc revenirea mea şi să câştigăm“, a spus Bancu.

CLICK AICI PENTRU CONFERINŢA DE PRESĂ ÎN FORMAT VIDEO!

„Pot să spun că vom întâlni o echipă foarte bună a campionatului nostru. Cu siguranţă va fi din nou un meci foarte frumos, cum a fost de fiecare dată între noi. Sperăm ca la final să reuşim să ne impunem la Ovidiu. Lui Viitorul i-au plecat câţiva fotbalişti buni, dar au şi revenit unii, Chiţu, Ganea… Cu siguranţă Gică Hagi îi va pune pe picioare şi vor da iarăşi un randament foarte bun. Sperăm să nu facă împotriva noastră o partidă foarte bună. Noi trebuie să ne facem jocul, la fel ca în meciul cu Gaz de acasă. Să avem acea determinare, agresivitate şi cu siguranţă vom ieşi învingători. Nu contează scorul, ci victoria, pentru că ne-ar asigura în proporţie foarte mare locul în play-off. Atâta timp cât matematic poţi pierde locul din play-off, ne gândim serios să tratăm foarte bine meciurile rămase. Fiecare punct contează“, a punctat Nicuşor Bancu.

Întrebat despre conflictul dintre Peluza Nord şi portarul Mirko Pigliacelli, Bancu a dezvăluit că s-au întâlnit cele două părţi şi au „îngropat securea războiului“.

„Mirko a discutat deja cu Peluza Nord şi totul s-a calmat acum. Nu a mai fost nevoie să mai facem noi altceva. Suporterii au promis că totul va fi bine şi sperăm să fie aşa“, a punctat Bancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS