10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReal Madrid, învinsă surprinzător de Sociedad în sferturile Cupei Regelui

Real Madrid, învinsă surprinzător de Sociedad în sferturile Cupei Regelui

Real Madrid, liderul din LaLiga, a fost eliminată surprinzător în sferturile Cupei Spaniei. Echipa lui Zinedine Zidane a cedat în fața celor de la Real Sociedad, scor 3-4, chiar pe „Santiago Bernabeu”.

Real Sociedad, echipă aflată pe locul 8 în LaLiga, a deschis scorul în minutul 22, prin Odegaard. Zidane a mutat la pauză şi l-a introdus pe teren pe Luca Modric. Însă, chiar şi cu fostul balon de aur în teren, madrilenii tot nu au reușit să înscrie. Mai mult de atât, tot oaspeţii au marcat două ori în decurs de două minute. Isak și-a trecut în cont dubla în minutele 54 și 56.

Trei minute mai târziu, Marcelo a redus din diferență, dar Real Sociedad a mai modificat încă o dată tabela în dreptul său. Merino a făcut 4-1 în minutul 69.

Au revenit prea târziu

În minutul 79, Real Madrid a punctat prin Vinicius, dar centralul Antonio Mateu Lahoz a anulat reușita după consultarea arbitrajului video. Dramatismul a continuat pe Bernabeu și doar patru minute mai târziu echipa lui Zidane a reușit să marcheze încă o dată, prin Rodrygo (introdus pe teren în minutul 76) . De data aceasta, VAR-ul a validat golul și scorul a devenit 2-4.

De la 3-0 și 4-1, Real Sociedad a trăit cu emoții finalul partidei. Nacho a înscris al treilea gol al madrilenilor în minutul 90+3′, însă a fost prea târziu pentru a trimite partida în prelungiri. Oaspeții au terminat meciul în inferioritate numerică, după ce Gorosabel a fost eliminat în minutul 90+5 pentru cumul de cartonașe galbene.

Real Madrid: Areola – Nacho, Militao, Ramos, Marcelo – Valverde (76, Jovic), Kroos, Rodriguez (46, Modric) – Diaz (76, Rodrygo), Benzema, Vinicius. Antrenor: Zinedine Zidane.

Real Sodiedad: Remiro – Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Montreal, Zubeldia – Januzaj (46, Muguruza), Odegaard (64, Guevara), Merino, Oyarzabal – Isak (70, Munoz). Antrenor: Imanol Alguacil

În semifinalele Cupei Regelui s-au calificat Mirandes, Granada, Real Sociedad şi Athletic Bilbao.

Citeşte şi: FCSB, victorie chinuită cu FC Voluntari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS