12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei cu un gol în prelungiri

FC Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei cu un gol în prelungiri

Surprizele s-au ținut lanț în sferturile Cupei Spaniei, de la prima până la ultima partidă. Ultima victimă a fost Barcelona (finalistă la ediția de anul trecut). Echipa lui Quique Setien a fost eliminată de Athletic Bilbao, după un gol marcat în minutul 90+3.

Bascii au înscris golul victoriei în prelungirile reprizei secunde a confruntării de pe San Mames, prin atacantul Inaki Williams (90+3).

Athletic Bilbao: Simon – Alvarez, Nunez, Martinez – Capa, Garcia, Vesga (66, San Jose), Berchiche – Garcia (89, Ibai), Muniain (77, Aduriz) – Williams. Antrenor: Gaizka Garitano.

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Pique (80, Umtiti), Lenglet, Alba – Rakitic (69, Arthur), Busquets, de Jong – Roberto, Messi, Fati (57, Griezmann). Antrenor: Quique Setien.

Sferturile Cupei Spaniei au început marți cu eliminarea deținătoarei trofeului, Valencia. „Liliecii” au pierdut pe terenul celor de la Granada. A urmat cea mai mare surpriză din această fază a competiției, Mirandes (echipa din liga a două) reușind să treacă de Villarreal. În ultima zi a sferturilor au fost eliminați și granzii Spaniei, Real Madrid și Barcelona.

Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinalele Cupei Spaniei va avea loc vineri. Se vor juca tur-retur, pe 12 februarie şi 4 martie. Finala se va disputa în data de 18 aprilie.

Citeşte şi: Real Madrid, învinsă surprinzător de Sociedad în sferturile Cupei Regelui

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS