5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCSB, victorie chinuită cu FC Voluntari

FCSB, victorie chinuită cu FC Voluntari

FCSB a avut de muncit serios pentru o victorie cu FC Voluntari, în campionat. Vicecampioana României s-a impus, joi seară, cu scorul de 2-1, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, în fața formației ilfovene într-un meci restant din Liga 1.

Golurile învingărorilor au fost reușite de Darius Olaru (8) și Florinel Coman (43). Pentru echipa gazdă a punctat Marko Simonovski (32).

FC Voluntari: Cojocaru – Strună, Pascanu, Armas, Kocic – Achim, Pablo – Sanoh (73, Morar), Căpățână, Mățan (51, Gheorghe) – Simonovski (79, Țîră). Antrenor: Mihai Teja.

FCSB: Bălgrădean – Crețu, Cristea, Filip, Soiledis – Olaru (64, Vînă), Oaidă, Moruțan (83, Gnohere) – Man, Tănase, Coman (89, Popa). Antrenor: Bogdan Vintilă.

Cartonașe galbene: Cristea 78, Oaidă 90+1.

Cartonaș roșu: Armas 44.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe poziția a doua în clasament, cu 42 de puncte, la două lungimi de Universitatea Craiova și Astra Giurgiu.

În etapa viitoare, FCSB va primi vizita celor de la Academica Clinceni, luni, de la ora 20.00. De partea cealaltă, FC Volunari se va duela cu Dinamo, tot pe teren propriu. Meciul este programat duminică, de la ora 17.00.

Citește și: „U“ Craiova / Gruparea din Bănie a anunțat „divorțul“ de Ioniță

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS