11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Dan Nistor: Îmi pare rău că nu am marcat la debut

VIDEO / Dan Nistor: Îmi pare rău că nu am marcat la debut

-

Mijlocaşul Dan Nistor a debutat la Universitatea Craiova în meciul cu Gaz Metan Mediaș, câștigat cu 3-1. Acesta s-a arătat încântat de rezultat și a declarat că și-ar fi dorit să marcheze. Nistor crede că play-off-ul este aproape, dar nu s-a „avântat“ să vorbească despre titlu.

„Era important ca echipa să câştige, nu neapărat să debutez eu cu dreptul. Mi-a părut nespus de rău că nu am putut să marchez la debut. Aş fi vrut ca tot stadionul să strige ‘Ceapă’, ‘Ceapă’, dar din păcate nu s-a putut. Sper ca în meciurile viitoare să se întâmple acest lucru. Trebuia să ajungem la cele 40 de puncte şi să pornim cu bine în aceste patru etape rămase din campionat. O victorie o avem. Mai sunt trei meciuri şi sperăm din tot sufletul să acumulăm maximum de puncte, iar apoi vom trage linie şi vom vedea unde vom fi. După, în cele zece meciuri care urmează în play-off va fi care pe care. În play-off mi-aş dori CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Viitorul, Astra şi Dinamo“, a declarat Nistor.

Dan Nistor: Împreună o să trecem peste toate!

Dan Nistor regretă divergențele dintre suporterii de la Peluza Nord și Mirko Pigliacelli, dar este convins că totul se va rezolva curând. El a fost încântat de faptul că a văzut în întreg stadionul prieteni vechi, veniţi special să-l vadă evoluând în tricoul Universităţii Craiova.

„Împreună o să trecem peste toate. Atât noi, jucătorii, cât şi fanii formăm o familie frumoasă. Cu siguranţă aceste divergenţe, pe viitor, nu vor mai fi. Am vorbit cu suporterii la final şi ei voiau ca Mirko să meargă la ei, noi am decis să nu meargă… Totul s-a terminat cu bine. Sunt convins că suporterii vor fi alături de noi necondiţionat“, a explicat Nistor dialogul de la final cu fanii de la Peluza Nord.

„Am avut foarte mulţi prieteni în tribune. Din toate colţurile Olteniei, ca să zic aşa. Au venit şi din Drăgăneşti Olt, Târgu Jiu, dar şi de la mine, de la Rucăr, au fost foarte mulţi. Vreau să le mulţumesc pe această cale şi să le transmit că-i aştept în continuare“, a completat Dan Nistor.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS