12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Corneliu Papură a luat „foc“ pe Edi Iordănescu și pe medieșeni

VIDEO / Corneliu Papură a luat „foc“ pe Edi Iordănescu și pe medieșeni

-

Corneliu Papură, antrenorul Universității Craiova, a fost foarte bucuros după victoria cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-1, de pe „Ion Oblemenco“. „Principalul“ oltenilor a recunoscut că i s-a luat o piatră de pe inimă, dar a subliniat că l-a mulțumit pe deplin evoluția elevilor săi. Papură a declarat că a fost mulțumit în momentele în care întreg publicul a susținut echipa. El s-a arătat dezamăgit de „ruptura“ dintre Peluza Nord și Tribuna a II-a din pricina lui Mirko Pigliacelli.

„Am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Este un lucru bun că am reuşit să înscriem şi că ne-am creat foarte multe ocazii. Singurul regret din seara asta este că nu am marcat mai multe goluri. Este încântător faptul că am câştigat şi am făcut un joc reuşit în seara asta. Publicul a fost alături de noi şi este important să ai susţinerea lui. Ce este un lucru rău este că suntem dezbinaţi. Lucrurile neadevărate scrise de noi ne dezbină ca echipă. Spun asta pentru că suporterii fac parte din echipa noastră. Dezbinaţi, cu siguranţă vom fi mai uşor de bătut. Uniţi, cu siguranţă avem şanse mult mai mari să câştigăm. Sper să reuşim prin jocurile noastre să ne unim cu toţii şi să putem face lucruri frumoase la Craiova. Acum ne mai trebuiesc şi alte puncte, toate până la final dacă se poate. Nu vreau şi nu trebuie să stăm la jocul rezultatelor. Am arătat un potenţial bun şi dacă rămânem concentraţi cred că va fi greu să pierdem“, a spus Papură.

Corneliu Papură: Sunt nişte clovni pe margine care agită spiritele tot timpul

Întrebat despre acuzele venite din tabăra ardeleană, mai exact din partea lui Edi Iordănescu, în privința arbitrajului Papură a luat „foc“.

„Ei asta fac tot timpul, reclamă arbitrajul. La Mediaş fac acelaşi lucru. Sunt nişte clovni pe margine care agită spiritele tot timpul. Ne-au înjurat la Mediaş şi ce ne-au făcut după meci… Asta se întâmplă tot timpul la Mediaş, nu este nimic nou sub soare. Ei tot timpul contestă ceva. Puteau să conteste că nu au luat mai multe goluri şi că au ajuns la poartă când li s-a dat 11 metri. Nu au contestat că li s-au dat foarte multe lovituri libere? Ei, ca să-şi acopere neputinţa din seara asta, au dat vina pe arbitraj. Eu tot timpul m-am uitat la ce joacă echipa mea, nu la arbitraj şi nici la echipa adversă. Ar fi bine ca şi ei să-şi vadă de treburile lor de acolo“, a răbufnit Papură.

„Nu ştiu dacă a fost offside la golul lui Niţu. Dar ei au o tabletă pe bancă, deşi am înţeles că nu ai voie să vezi meciul, şi au sărit la circa 10 secunde la o fază în care au fost dezavantajaţi. Am înţeles că nu ar fi fost offside la Niţu. Ne-a anulat un gol, ok, dar nu ne-am oprit, am continuat să luptăm. Dacă suntem buni, ne mai creăm încă 10 ocazii“, a completat Papură.

Papură: Trebuia să vină el dacă voia să dea mâna cu mine

Corneliu Papură a explicat lipsa salutului de la final şi a punctat că Edi Iordănescu trebuia să fie cel care vine să-i strângă mâna și să-l felicite pentru victorie.

„E doar treaba lui dacă s-a supărat. Este normal să nu merg să dau mâna cu el! Trebuia să vină el dacă voia să dea mâna cu mine. Asta mi se părea normal. E mult mai uşor pentru el. Pentru noi, muritorii de rând, e mult mai greu să găsim contracte“, a comentat Papură.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS