19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Edi Iordănescu a felicitat echipa Craiovei și i-a bătut obrazul lui Papură

VIDEO / Edi Iordănescu a felicitat echipa Craiovei și i-a bătut obrazul lui Papură

-

Edi Iordănescu, antrenorul formației Gaz Metan Mediaș, a declarat după înfrângerea din Bănie, scor 1-3 cu Universitatea Craiova, că echipa gazdă a meritat victoria. Acesta a mai spus că i-a plăcut atmosfera și că este convins că gruparea olteană și-a asigurat prezența în play-off.

„În primul rând trebuie să acceptăm că în seara aceasta a câştigat echipa mai bună. Felicit Craiova, felicit publicul, care a fost extraordinar şi a susţinut echipa din primul şi până în ultimul minut. Cred că noi nu am reuşit să ‘rupem’ bariera, din punct de vedere mental. Am venit destul de timoraţi. Prea puţini jucători care au reuşit să ducă presiunea. Le-am spus mereu că în fotbal, când e miză la mijloc, trebuie să ştii să gestionezi presiunea. Chiar dacă toată luna asta de pregătire eu m-am luptat ca să o iau de pe umerii jucătorilor, nu am reuşit. E normal să nu pot să o evapor în totalitate.

Şi tot ce înseamnă acest stadion, publicul, echipa gazdă care are foarte multă calitate individuală, miza de a intra în play-off, şi-au pus amprenta mai mult decât am fi dorit. A făcut ca să fim precipitaţi, să nu ne asumăm lucruri şi să intrăm greu în joc. Asta a făcut ca să pierdem foarte multe mingi uşoare, să nu avem construcţia cu care noi am obişnuit în multe momente şi să nu creem sufiecient. Mă deranjează şi faptul că defensiv am pierdut multe dueluri. Ştiam că echipa gazdă are multă calitate individuală, jucători care câştigă dueluri unul la unu. Cu toate astea trebuia să răspundem altfel“, a spus Edi Iordănescu.

A contestat golul trei

„Dacă este un lucru care m-a deranjat un pic a fost desprinderea, golul de 3-1. Cred că nu mai trebuie să-l comentez, pentru că a fost faul clar. La 2-1 era presiune şi pe echipa gazdă şi altfel puteau să evolueze lucrurile şi atunci poate că şi rezultatul final putea fi altul. Nici nu aveam alte gânduri că Universitatea nu îşi va asigura prezenţa în play-off. Craiova este o echipă cu un buget de 5-6 ori mai mare ca al nostru. Are şi multe atuuri de partea ei“, a completat tehnicianul ardelenilor.

Edi Iordănescu, despre Corneliu Papură: „M-a evitat total şi n-am înţeles de ce“

Edi Iordănescu a avut câteva cuvinte dure la adresa omologului său de pe banca Științei, Corneliu Papură. Tehnicianului lui Gaz Metan a spus că nu a înțeles gestul craioveanului de a nu-l saluta după meci.

„Pe mine m-a surprins un pic lipsa de reacţie a omologului meu. Am rămas blocat, pentru că eu ştiu, şi aşa sunt eu educat, şi aşa trebuie să fie fair-play în fotbal, să mergi să saluţi antrenorul oaspete. Eu am făcut-o de fiecare dată. Am dat mâna şi la început. M-a evitat total şi n-am înţeles de ce. Eu îl salut prin intermediul dumneavoastră şi îi urez baftă. E ciudată atitudinea, pentru că fotbalul mare înseamnă şi asta, înseamnă să ştii să te porţi. Sper că e doar o scăpare! L-am cunoscut altfel pe Papură, am fost şi colegi la Licenţa Pro şi mă aşteptam la altceva. Dar dacă nu i-a făcut plăcere… Cu siguranţă când vom fi adversari şi el va fi oaspete eu voi merge şi voi face ceea ce nu a făcut el în seara asta“, a punctat Edi Iordănescu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS