20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / CSO Filiași - Vulturii Fărcășești 3-0. Asistentul a arbitrat cu telefonul la ureche! (FOTO)

Amical / CSO Filiași – Vulturii Fărcășești 3-0. Asistentul a arbitrat cu telefonul la ureche! (FOTO)

-

Divizionara C CSO Filiași s-a impus categoric, scor 3-0, în amicalul susținut astăzi, la Rovinari, în faţa echipei Vulturii Fărcășești. Acesta a fost cel de-al doilea test al iernii. Săptămâna trecută gruparea doljeană a pierdut la limită, scor 0-1, cu Pandurii, la Târgu Jiu.

Filieşenii au deschis scorul rapid, prin Adrian Nichifor, mijlocaşul de 19 ani venit la echipă de curând. Fotbalistul crescut de Universitatea Craiova a speculat o eroare a defensivei. A pătruns în careu pe dreapta și a șutat imparabil de la 10 metri, la colțul din dreapta (‘3).

CSO Filiași și-a majorat avantajul prin Sabin Lupu, care l-a „executat“ pe portar de la 12 metri (’63).

Trupa lui Nae Constantin a marcat din nou prin Alex Fotescu, atacantul de 34 de ani. Acesta a primit o pasă excelentă de la Cristi Poiană, a pătruns în careu pe partea stângă și a trimis pe lângă portar, la colțul lung (’68).

CSO Filiași a evoluat în 10 oameni din minutul 79. Pornit pe un contraatac, Sabin Lupu a alunecat şi a căzut rău în marginea careului mare. A acuzat dureri mari la spate. El nu a mai putut continua meciul. Nae Constantin a decis ca echipa să evolueze ultimele minute în inferioritate numerică, deși avea soluții pe marginea terenului.

Asistentul 1, cu telefonul la ureche în timpul meciului

Spre finalul întâlnirii s-a petrecut şi o fază mai rar întâlnită chiar şi la fotbalul mai „mic“. Asistentului de la linia 1, Gabriel Mitran, i-a sunat telefonul din buzunar, el având pantaloni de trening. Cum apelantul insista, tuşierul gorjean a decis să dea curs convorbirii.

Timp de circa 3 minute a alergat cu telefonul la ureche, vorbind.

El a fost zorit de toţi cei de pe marginea terenului, devenind subiect de glume. Asta şi pentru că fazele se derulau cu repeziciune, iar el abia făcea faţă. A închis până la urmă şi şi-a continuat treaba până la final, fără să mai fie disturbat de telefon.

Vulturii Fărcășești: Marius Pupăză – Daniel Bălașa, Gheorghe Tudoran, Alex Catană, Mădălin Popescu, Daniel Miroiu, Ionuț Butoiu, Ionuț Gruia, Cristi Popescu, Ion Berescu, Luis Scurtu.
Au mai intrat: Titu Pîrvulescu, Iulian Andronache, Cătălin Rotaru, Ștefan Rotaru, Iulian Iclănzan, Lucian Prună, Robert Bogdan, Elisei Drulă.
Antrenor: Robert Vlăduțoiu.

CSO Filiași: Sorin Munteanu – Răzvan Stoicescu, Cosmin Calu, Eduard Dina, Samuel Luică – Alex Duriță, Alex Armășelu – Frederico Boboc, Adrian Nichifor, Sabin Lupu – Claudiu Ghighilicea.
Au mai intrat: Cristi Dică, Ovidiu Jianu – Marius Almic, Alex Baciu, Cristi Poiană, Ștefan Pîrvuleasa, Ion Crețu, Alex Fotescu.
Antrenor: Nae Constantin.

Vezi galeria foto!

Vineri, CSO Filiaşi are amical cu Sporting Roşiori şi după pleacă în Serbia

Pentru CSO Filiaşi urmează o săptămână plină cu antrenamente şi un joc şcoală pentru ziua de vineri, 7 februarie. Atunci, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la „Aripile“, trupa lui Nae Constantin va întâlni pe Sporting Roşiori, „lanterna“ seriei 3, de la Liga a III-a.

După această confruntare, filieşenii vor lua masa în Craiova şi apoi vor pleca direct în cantonamentul din Serbia. Doljenii vor asuda la Donji Milanovac până pe 14 februarie.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:17:58

„U“ Craiova – CFR Cluj | Alb-albaștrii vor să...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc joi, de...

ȘTIRI GdS