9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Rezumatul amicalului Universitatea Craiova - Zaglebie Lubin 0-3

VIDEO / Rezumatul amicalului Universitatea Craiova – Zaglebie Lubin 0-3

-

Universitatea Craiova a pierdut categoric, scor 0-3, partida amicală susţinută cu Zaglabie Lubin. Aceasta ocupă locul 10 în prima ligă din Polonia. În ceea ce priveşte jocul, alb-albaştrii au avut o evoluţie jenantă. Nu au contat în atac, nu au avut o viziune bună la construcţie, iar fundaşii au fost depăşiţi în mai multe rânduri de polonezi.
Golurile învingătorilor au fost marcate de Rok Sirk (’22), Filip Starzyiski (’49) şi Patryk Szysz (’81).

Antrenorul Corneliu Papură a utilizat următorii jucători: Laurenţiu Popescu – Ştefan Vlădoiu. Mihai Bălașa, Tiago Ferreira, Alex Mățel – Antoni Ivanov, Ionuţ Popescu, Marian Danciu – Cristi Bărbuț, Jovan Markovic (’64, Adrian Juncu), Luis Nițu.

Acesta a fost cel de-al patrulea test susţinut de Universitatea Craiova în cadrul stagiului din Antalya. Bilanţul este unul negativ şi îngrijorător. Cuprinde o victorie, 2-0 cu Eintracht Brawnschweig (locul 4 în liga a treia din Germania) şi trei înfrângeri, 0-1 cu FC Aarau (locul 7 în liga a doua din Elveţia), 1-3 Pogon Szczecin (locul 3 în prima ligă din Polonia) şi 0-3 cu Zaglebie Lubin (locul 10 în Polonia).

Ultima adversară a Științei din Antalya este MFK Karvina. Această formaţie se regăseşte pe locul 15 din prima ligă din Cehia. Meciul se va desfăşura vineri, de la ora 15.00. Sâmbătă este programată revenirea în ţară.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:18

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

Un craiovean de 20 de ani a fost reținut,...

ȘTIRI GdS