8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Pandurii Târgu Jiu a remizat cu Vulturii Fărcăşeşti în primul amical al iernii

VIDEO / Pandurii Târgu Jiu a remizat cu Vulturii Fărcăşeşti în primul amical al iernii

-

Pandurii Târgu Jiu a susţinut sâmbătă, pe terenul secund al al stadionului „Municipal“, primul joc de verificare al iernii. Echipa antrenată de Călin Cojocaru a încheiat la egalitate, scor 1-1, testul cu Vulturii Fărcăşeşti. Aceasta ocupă locul 3 în Liga a IV-a Gorj.

Scorul a fost deschis de tânărul junior Peia (’33). Oaspeţii au replicat în partea secundă, prin Daniel Miroiu (’78).

Antrenorul Călin Cojocaru a utilizat două formule de echipă.

Pandurii Târgu Jiu a început meciul în următoarea formulă: Alexandru Achiriloaiei – Alexandru Cuţitoiu, Alexandru Catrici, Matei Babaua. Alexandru Vasilescu, Kazuki Takahashi, Alexandru Dinu-Ivănescu, Alexandru Trancă (cpt.), Aurel Pirciu, Horaţiu Peia, Alexandru Bodea.

În repriza a doua au intrat mai mulţi jucători aflaţi în probe, dar şi tineri juniori de la Pandurii. Pe teren au fost păstraţi 90 de minute doar Catrici şi Babaua. Iată distribuţia: Cătălin Iovicin, Albert Cornicioiu, Adrian Tănăsoiu, Daniel Unguru, Pape. Nikola Sepa, Lică Mândrean, Gheorghe Leonard, Iulian Ştefan, Mihai Mehedinţeanu şi Alberto Negreţ.

Pe parcursul reprizei a doua antrenorul echipei Pandurii a mai testat şi un jucător egiptean. Acesta nu a convins şi s-a renunţat la el după meci.

Jucătorii Daniel Ciobanu, Andrei Şendroiu, Alexandru Opriţa şi Radu Filip au fost menajaţi din pricina unor mici probleme medicale.

Călin Cojocaru: Aş fi vrut să câştigăm

La finalul întâlnirii, antrenorul Călin Cojocaru a anunţat că va începe „curăţenia“ în lotul echipei Pandurii.

„Am avut foarte mulţi jucători de văzut şi mai mult m-a interesat pregătirea fizică. E clar că nu am avut nişte relaţii bune de joc. După acest meci renunţăm la câţiva dintre jucători. Săptămâna viitoare vor mai veni 5-6 fotbalişti să-i vedem. Avem nevoie de întăriri! Nu a contat rezultatul de astăzi, deşi aş fi vrut să câştigăm. Le-am spus băieţilor că vreau să văd o atitudine bună de la ei şi numai prin joc pot să mă lămuresc de fiecare. Vreau să facem un lot de 20-23 de jucători competitiv. În săptămânile următoare de pregătire o să facem cu siguranţă o echipă bună“, a declarat Călin Cojocaru, pentru site-ul clubului.

Miercuri, Pandurii Târgu Jiu are amical cu Jiul Rovinari

Pandurii Târgu Jiu va continua de luni pregătirea pe plan local. Miercuri, de la ora 14.00, echipa lui Călin Cojocaru va întâlni într-un joc de verificare pe Jiul Rovinari. Aceasta ocupă locul 7 în Liga a IV-a Gorj. Meciul se va desfăşura tot pe terenul sintetic de lângă „Municipal“.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS