21.9 C
Craiova
vineri, 7 august, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal VIDEO / Adrian Iencsi: Îmi doresc să avem rezultate cel puţin la fel de bune ca în tur

VIDEO / Adrian Iencsi: Îmi doresc să avem rezultate cel puţin la fel de bune ca în tur

-

Antrenorul principal al Universităţii II Craiova, Adrian Iencsi, a strigat astăzi catalogul în vederea susţinerii returului de campionat al Ligii a III-a, seria 3. „Mozambicanul“ a afirmat că îi era dor de elevii săi. A mai spus că va urma o perioadă de reacomodare la efort. Apoi se va trece la lucruri serioase în privinţa pregătirii. Iencsi a mai declarat că „satelitul“ va susţine şi un cantonament la mijlocul lunii viitoare, dar pe plan local. A puncta că îşi doreşte 7-8 amicale.

„Gata vacanţa şi pentru noi. Îmi era dor să revăd băieţii. Am început şi noi astăzi (ieri – n.r.) munca şi îmi doresc ca ei să fie sănătoşi, să aibă putere de muncă şi să avem rezultate cel puţin la fel de bune ca în turul campionatului. O să susţinem o perioadă de pregătire centralizată, dar prefer să o fac aici, în Craiova. Nu are rost să mergem prin alte părţi, unde există riscul să nu avem prioritate la un teren de antrenament sau alte condiţii. Probabil că vom sta la un hotel din Craiova şi vom avea parte de acest teren sintetic, asta în contextul în care vremea e nefavorabilă. Aş vrea din tot sufletul ca vremea să fie ok ca să putem face antrenamentele pe gazon natural.

În planificarea pe care mi-am făcut-o mi-aş dori 7-8 amicale. Am discutat deja pentru 5 meciuri, dar le voi spune când voi fi 100% sigur de ele. Deocamdată începem uşor-uşor pregătirea şi ne vom reacomoda la efort şi vom lucra la tehnică şi coordonare“, a spus Iencsi.

Obiectivul: creşterea juniorilor pentru echipa mare!

Întrebat despre obiectivul echipei secunde, ţinând cont de plecările de la echipă, Adrian Iencsi a punctat că se mizează pe creşterea şi promovarea tinerelor talente la echipa mare a Universităţii Craiova.

„Obiectivul rămâne acelaşi şi anume de a crea o echipă competitivă şi de a forma jucătorii pentru echipa mare şi nu numai. Ei trebuie să aibă o mentalitate puternică, pozitivă şi o dorinţă de a munci foarte mult la antrenamente, pentru că numai aşa pot să ajungă să joace la cel mai înalt nivel. Într-adevăr, la început s-a vorbit de o eventuală promovare. Pe parcurs toţi ne-am dat seama că e foarte greu, mai ales în contextul în care noi promovăm jucătorii tineri de la Under 19, vin jucători de la echipa mare în momentele neprevăzute… E clar că este foarte greu.

Repet: rămânem la obiectivul de a creşte valoric tinerii jucători. În tur am avut rezultate bune şi sunt câţiva jucători care au făcut pasul la echipa mare. Inclusiv acum sunt jucători tineri care au plecat în cantonament cu echipa mare, deci suntem pe un drum foarte bun. În plus există un interes pentru jucătorii foarte tineri şi asta este foarte important“, a spus Iencsi.

Adrian Iencsi: Vreau să am calitate, nu cantitate

„E clar că mereu trebuie să o iau de la capăt, lucru care se va întâmpla şi în această iarnă. Trebuie să reconstruiesc, pentru că mi-au plecat jucători foarte importanţi, cum ar fi Alin Ţegle, Florin Borţa, Raul Hreniuc. Sunt jucători care au ajutat foarte mult echipa. Sigur că avem un lot numeros acum, pentru că suntem la început de pregătire. Vreau să-i urmăresc pe toţi şi e clar că vreau să am calitate, nu cantitate“, a completat Adrian Iencsi.

Citeşte şi: VIDEO / Universitatea II Craiova a demarat pregătirile. Vezi lotul „satelitului“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiovean ţinut în arest pentru a fi extrădat în...

Craiovean ţinut în arest pentru a fi extrădat în SUA.

ȘTIRI GdS

Reţeta de weekend – Musaca de roșii și brânză...

Ingrediente 200 g cașcaval, 300 g mozzarella, 2 ouă, 2 vinete, 10 roșii, 10 căței de usturoi, unt

Horoscopul de weekend

BerbecO nouă etapă domestică se conturează la orizont. Există momente armonioase, altele mai puţin, însă toate au rolul de a reorganiza ambientul...

Bancul zilei

Pe vremea răposatului, un polițist din România vizitează pentru un schimb de experiență o închisoare din America și în timpul vizitei aude:...

Ion Răcăreanu, primarul Brădeştiului, un exemplu pentru administraţia publică...

Odată la patru ani, un nou val de aleşi locali aduce speranţa în localităţile României. Primari cu state vechi sau nou-veniţi, toţi...

Cum poţi vizita locuri frumoase din lume direct din...

Oamenii au fost sfătuiți să stea acasă, pe măsură ce coronavirusul s-a răspândit în mai toată lumea. De asemenea, au fost îndemnaţi...

Anunt începere proiect: „ Achiziție de utilaje la SC...

Tipul materialului: Comunicat de presă Titlul proiectului: Achiziție de utilaje la SC SHOPPING JUNIOR SRL