12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReal Madrid trece la penaltiuri de Atletico și câștigă Supercupa Spaniei

Real Madrid trece la penaltiuri de Atletico și câștigă Supercupa Spaniei

Real Madrid este noua deținătoare a Supercupei Spaniei. Trupa lui Zinedine Zidane a învins-o, duminică seară, la penaltiuri, cu scorul de 4-1, pe Atletico Madrid, după ce în cele 120 de minute s-a înregistrat doar un 0-0. Meciul disputat pe stadionul „King Abdullah“ din Jeddah (Arabia Saudită).

La loviturile de departajare au marcat Carvajal, Rodrygo, Modric și Sergio Ramos, pentru Real, respectiv Trippier, pentru Atletico. Din partea echipei lui Simeone au ratat Saul (bară) și Thomas (paradă Courtois).

De menționat că aceasta a fost prima ediție a Supercupei Spaniei în care au participat patru formații și s-a jucat în sistem eliminatoriu. Real Madrid a eliminat-o în semifinale pe Valencia, în timp ce Atletico Madrid a scos-o din cursă pe FC Barcelona.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Valverde, Casemiro, Kroos (103, Vinicius)- Modric, Isco (60, Rodrygo) – Jovic (83, Mariano). Antrenor: Zinedine Zidane.

Atletico Madrid: Oblak – Trippier, Felipe, Gimenez (98, Savic), Ranan Lodi (89, Llorente) – Correa, Herrera (’56, Vitolo), Thomas, Saul – Joao Felix (101, Arias), Morata. Antrenor: Diego Simeone.

A fost a 11-a Supercupă a Spaniei din palmaresul Realului. Doar Barcelona are mai multe, 13.

Citește și: România a trecut la pas și de Italia și va juca în faza a doua a preliminariilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS