11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVintilă nu i-o întoarce lui Piţurcă! „Vrem să încheiem anul cu un rezultat pozitiv în faţa Craiovei“

Vintilă nu i-o întoarce lui Piţurcă! „Vrem să încheiem anul cu un rezultat pozitiv în faţa Craiovei“

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să încheie anul cu o victorie în faţa Universităţii Craiova. Partida din etapa a 22-a a Ligii I va avea loc duminică, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

„Aşteptăm cu nerăbdare acest joc. Vrem să ne continuăm drumul către locul I. Vrem să încheiem anul cu un rezultat pozitiv în faţa Craiovei. Ultima impresie contează. Ne dorim să câştigăm cele trei puncte mâine seară. Universitatea Craiova este o echipă puternică, cu jucători şi un antrenor foarte valoroşi. Tocmai de aceea ne dorim victoria, pentru că ea ne dă şi măsura valorii noastre. O victorie ne-ar consolida poziţia în clasament, prezenţa în play-off. Craiova are jucători care pot face diferenţa, dar ca joc al echipei nu vreau să comentez. Cele trei puncte puse în joc vor da o stare de încrâncenare pe teren. Ne dorim să jucăm un fotbal bun şi să câştigăm“, a spus tehnicianul.

„Aristidis Soiledis va juca în meciul cu Universitatea Craiova. Este pregătit, dar nu zic şi pe ce post va juca“, a adăugat Vintilă.

Bogdan Vintilă: Pentru noi a fost un parcurs normal

Bogdan Vintilă susţine că nu a calculat câte puncte a câştigat FCSB de la instalarea sa în funcţie.

„Sincer să fiu când am venit la FCSB nu m-am gândit pe ce loc vreau să ajung la final de an, dar îmi doream să dau încredere jucătorilor mei. Ăsta a fost obiectivul meu principal când am venit aici. Să le demonstrez jucătorilor că sunt buni şi că pot mult mai mult. Nu am calculat câte puncte am strâns, dar e bine că suntem acolo. Pentru noi a fost un parcurs normal“, a spus antrenorul bucureştenilor.

Nu vrea clinciuri cu Piţurcă

Referitor la declaraţia lui Victor Piţurcă, antrenorului Universităţii Craiova, care a spus că patronul Gigi Becali conduce de fapt echipa FCSB, Bogdan Vintilă a comentat:

„Eu îl respect pe domnul Piţurcă, dar ca să fie un război psihologic acesta ar trebui continuat. Iar eu nu continuu nimic. Am încercat de când sunt aici să am un comportament adecvat. Pe mine nu mă mai poate scoate nimic din ‘pepeni’. Eu vreau să avem toţi respect pentru ceilalţi colegi. Eu îmi văd de treaba mea. Eu nu am de ce să mă simt jignit, e părerea unui om, atât“.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS