14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPiţurcă: „Au cea mai mică vacanţă!“ Vezi când se reunesc „leii“ şi unde merg în cantonament!

Piţurcă: „Au cea mai mică vacanţă!“ Vezi când se reunesc „leii“ şi unde merg în cantonament!

Vacanţa jucătorilor Universităţii Craiova va fi şi mai scurtă în această iarnă faţă de precedentele. Antrenorul Victor Piţurcă a anunţat când va avea loc reunirea echipei. A dezvăluit şi data când se va pleca în cantonament, dar şi locul unde vor asuda „leii“.

„Cum să vină din vacanţă cu kilograme în plus? Din contră. Ei sunt profesionişti şi ştiu ce au de făcut. Vor avea un program în vacanţă. Vor sta 4-5 zile liberi. Pe urmă trebuie să facă o alergare, să joace, să meargă la piscină. Asta pentru că după o să avem o perioadă mai dificilă. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru retur.

În 5 ianuarie este deja reunirea, iar pe 7 plecăm în Antalya. Eu zic că nu-i bine pus la punct programul competiţional. Jucătorii din România cred că au cea mai mică vacanţă. Avem acum vreo 12 zile, iar în vară, dacă eşti angrenat în cupele europene, poţi să nu ai vacanţă. Trebuia o vacanţă mai lungă în perioada asta şi să înceapă mai târziu partea a doua a campionatului. Dar cei care organizează ştiu mai bine. Nu va fi bine pentru noi, dacă timpul nu va fi bun. Şi din câte am văzut se anunţă o iarnă mai dificilă. Probabil că vom avea o perioadă grea, cu ninsori, cu ger, gheaţă pe teren… Şi nu-i uşor să joaci pe un astfel de teren“, a explicat Piţurcă.

Craiova i-ar putea întoarce spatele selecţionerului Mirel Rădoi

Victor Piţurcă a comentat şi ipoteza unui cantonament al naţionalei, aşa cum s-a mai întâmplat iernile trecute. Acesta este posibil, pentru ca selecţionerul Mirel Rădoi să pregătească mai bine meciul cu Islanda din semifinalele barajului pentru Liga Națiunilor.

„Dacă ne-ar solicita acum jucători pentru meciul cu Islanda nu ne-am permite să-i dăm. Avem o perioadă foarte mică de o pregătire generală şi apoi trebuie să trecem deja la lucrul specific, la jocuri. Eu ştiu că Mirel ar avea nevoie de o perioadă din asta de pregătire cu jucătorii, măcar cu cei din România. Dar eu cred că-i cunoaşte foarte bine. E greu în perioada asta să dai drumul la jucători“, a comentat Victor Piţurcă.

Citeşte şi: Alex Cicâldău şi Victor Piţurcă au prefaţat meciul cu FCSB (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS